Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • samo za vranju

    Nek se vrate kina, pogotovo ljetna. Uživancija.

    avatar

    23.08.2019. (16:46)    -   -   -   -  

  • Muni Kuper

    Kina na otvorenom su genijalna stvar za sve filmofile. Obozavam filmove, gledati doma, u kinu, na festivalu, al pravi gust je gledanje pod zvjezdanim nebom kad nisu prevelike vrucine! :)

    avatar

    24.08.2019. (15:12)    -   -   -   -  

  • Easy

    Šteta što ih više nema, ovo je bilo posebno.

    avatar

    25.08.2019. (10:50)    -   -   -   -  

  • Ranmi

    U djetinjstvu gotovo nikad nismo išli na projekcije u Zagrebu, vjerojatno nezainteresiranošću roditelja il neimanjem vremena.
    No zato smo to sve nadoknadili na ljeto, u ljetnom kinu na Rabu, gdje su svakih par dana bile projekcije filmova iz, pa recimo više prošle nego tekuće godine, s obzirom da je (što bi nekom mlađem bilo neshvatljivo) postojalo višedesetljetno razdoblje kada su kod nas projekcije bile sa polugodišnjim il čak godišnjim zaostatkom.
    To mi je bila idealna prilika da mnoge hitove koje sam propustio pogledam u kinu, makar je (iz današnje perspektive) kvaliteta slike i zvuka većinom bila, kao što bi ameri rekli "leaves a lot to be desired", a nerijetko su i pucale vrpce tijekom projekcija i slični tehnički problemi se događali, no unatoč svemu jako mi je lijepa uspomena ostala.

    Samo ljetno kino je uz zvuk mora i lijepog prostora "pod zvijezdama" katkad davalo i posebne efekte (koje doduše nisam doživio) ali čuh poluanegdotalne priče nekih projekcija o padanju kiše istodobno u filmskoj radnji i usred samog kina, što je zasigurno stvaralo izuzetne impresije (heh, moglo bi se reći pretača onih 4x kina danas)

    avatar

    26.08.2019. (02:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...