Komentari

usvijetutajni.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • so far away...

  lekcije moje...

  avatar

  13.07.2019. (20:20)    -   -   -   -  

 • Mela

  Tko te nervira, negira, ne veseli ... a snjim s samo zbog navike... nije vrijedan tvojeg vremena. Teško je dignuti sidro, al kad se digne brod polovi i doplovi. Go, go, go.

  avatar

  13.07.2019. (22:49)    -   -   -   -  

 • Riba Luca

  Zasto bi mu se uopce i javila vise...a stace ti i prtljaga.. vi cure kao da ne znate kolikovrijedite. Cjeni sebe pa ce te i muskarci cjeniti .

  avatar

  14.07.2019. (00:37)    -   -   -   -  

 • Just me

  Ajd ti lijepo živi svoj život. Iskreno,iz vlastitog iskustva i da završite zajedno nikad te neće gledati kao da si mu sve . Nikada. Možda bi dobivala mrvice i s tim se zadovoljila ali s godinama shvatiš da želiš više i postaneš nesretnija. Živi život da ugodiš sebi,voli se baš takva kakva jesi i nađi nekoga ko će ti skidati zvijezde s neba.

  avatar

  14.07.2019. (02:40)    -   -   -   -  

 • so far away...

  @ mela, kažem, nije ti ovo jučer 100% realna slika, a niti smo zajedno...u najboljem slučaju to bi se moglo opisati kao dugogodišnji prijatelji s beneficijama, kojima je ispalo da je malo više stalo nego se očekivalo u startu, a opet se ne kuži ni ne gleda na svijet baš na isti način...ovo s brodom je super :D

  @ Riba...pa ni neću...ne bi bilo prvi put...a prtljaga, pa nemreš baš djecu bacit u more kad propadne veza ako ih imaš, kaj ne? :P

  @ Just me...živim, i super mi je...odem sporadično na koji dejt i svaki put u startu velim, ne nije to to...čini mi se da si krivo shvatila, ne radi se o istoj osobi...ovaj što smo se jučer vidjeli prvi puta poželi i dobro jutro i laku noć, a i pita kako sam...ugodna promjena.

  avatar

  14.07.2019. (06:44)    -   -   -   -  

 • 5-35

  21 g je meni moj suprug na prvom mjestu. Prije nekretnina, posla, novca, fuša. Svoje prvo mjesto u mom životu dijeli s djecom. Niti jedan drugi: ljepši, pametniji, sposobniji, duhovitiji nema trunku šanse.
  Svi mi zaslužujemo biti nekome na prvom mjestu.
  Uvažavam da možda postoje ljudi koji odnose promatraju drugačije. Za mene je vanjski svijet dovoljno kalkulantski kako bih imala snage ili volje održavati takve privatne odnose.
  U nekim trenucima kroz godine kada je bilo puno posla, djeca mala povremeno sam stekla dojam kako nisam na prvom mjestu. Bila sam nesretna zbog toga. U tim trenucima sam nas cijelo vrijeme budila i preslagivanja prioritete.
  Ne znam. Ti znaš što trebaš.

  avatar

  14.07.2019. (07:23)    -   -   -   -  

 • 5-35

  Nisam izrekla najvažniju stvar pa ću se ispraviti. :)
  Volim ga cijelim svojim srcem i svom svojom snagom.
  Sumnjam i kako bi on pristao na manje što je u redu jer upravo toliko zaslužuje.

  Oprosti na gnjavaži, ali imala sam potrebu ukazati i na alternativne mogućnosti.

  avatar

  14.07.2019. (07:50)    -   -   -   -  

 • so far away...

  @ 5-35 hvala ti na tome...a ponekad ti to dođe kao pjesma hladnog piva...kad nema velike ljubavi, dovoljna je i mala... da rado bi ja da sam baš s ovim nedefiniranim sagradila ovako nešto, no, nije se dalo...a ostalo, nije naišao netko tko bi me barem gurnuo negdje prema vrhu popisa...onda živiš ono što želiš mimo veza i još se nadaš. Zato i svi ti silni, naporni dejtovi. Pa se nakon svakog sve manje nadaš. Ako ništa, skupilo se nešto prijatelja iz svega toga.

  avatar

  14.07.2019. (08:46)    -   -   -   -  

 • 5-35

  Neka silni dejtovi. Tko traži nađe.

  "nije naišao netko tko bi me barem gurnuo negdje prema vrhu popisa.."

  Jedina osoba koja nas može gurnuti na vrh popisa smo mi sami. Ne pristaje se na manje.
  Odoh nešto raditi. Ugodan dan.

  avatar

  14.07.2019. (09:10)    -   -   -   -  

 • jeka

  Božedragi mam se sjetim svojih dejtova u solo fazama hahahah:))))
  Dok nisam shvatila da ono što tražim piše lijepo crno na bijelo :))))
  A od neugodnosti svašta sam čula , ali odmah je ventilator ohladio na prvi znak budalaštine:)

  avatar

  14.07.2019. (10:34)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...