Komentari

theartofbeingyourself.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • semper_contra

  Za putovanje u nepoznato, pa bilo kakvo, potrebna je hrabrost i odlučnost, a nju baš nemaju mnogi (uključivo i mene).

  avatar

  10.07.2019. (18:51)    -   -   -   -  

 • Mariano Aureliano

  Putovanje u nepoznato je kao Castanedin put u Ixtlan: na tom je putu puno pomagača, a svi su lažni, po defaultu su lažni, moraju biti lažni. Svi nam ti pomagači pokazuju: eno tamo je Ixtlan, u onom smjeru, 2 dana hoda... Međutim, u Ixtlan se nikada neće doći na taj način, do njega ne vode takvi putevi. K njemu nas vodi tajni put Srca, koji ne zna ni vremena ni mjesta, ni smjera ni staze, ni putnika ni odredišta. Pozdrav, lijepo te je čitati... :)

  avatar

  17.07.2019. (12:36)    -   -   -   -  

 • The Art Of Being Yourself

  Možda je došlo vrijeme da se pozabavim s Castanedom. Prije kad sam pokušavao, nije mi odgovarao. Ali stvari se mijenjaju s vremenom, to sam već iskusio po pitanju knjiga i autora.

  avatar

  17.07.2019. (12:44)    -   -   -   -  

 • Mariano Aureliano

  Slobodno možeš započeti s njegovom zadnjom knjigom, Aktivna strana beskonačnosti. Vjeruj mi, nećeš požaliti. Mnogi započinju s prvom, Učenje don Juana, koja uopće nije reprezentativna za Castanedu, ima previše opisa vizija pod utjecajem pejotla i to je malo zamorno. No već od druge knjige Castaneda kao autor je sasvim drugačiji.

  avatar

  18.07.2019. (09:31)    -   -   -   -  

 • The Art Of Being Yourself

  Vidim da u mojoj aktualnoj knjižnici tog naslova nema. Ali privlačno mi zvuči recimo "Unutrašnji oganj", i možda malo manje, ali isto dobro "Odvojena stvarnost - daljnji razgovori s don Juanom". Šta misliš o tima?

  avatar

  18.07.2019. (16:44)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...