Komentari

baustelac-wien.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Bauštelac

    Sahara danas

    avatar

    10.06.2019. (12:40)    -   -   -   -  

  • Veritas und Patria

    Di si ti bija kad je Doris Dragović punila koncertne dvorane i nogometne stadione.Svaki čovik je kovač svoje sriće pa bilo to u domovini ili van nje.Niko te vani nije gonio.Drugo je biti kontrhrvatski nastrojen pa ovako pisati ki što pišeš.Ni Annaboni-Anđa ti nije ravna po pisanju postova.

    avatar

    10.06.2019. (13:12)    -   -   -   -  

  • Bauštelac

    Gonili su me devedesetih ali me nisu mogli otjerati, a onda je došla bagra koja je razjebala i popljačkala ono što smo obranili devedesetih. Nikada to neće razumjeti netko iz pripizdine poput tebe. Ja sam svoja muda pokazao i ono što sam trebao dokazao...pičići gdje nije zviždalo su danas najjači, prije 29 godina nisu postojali.

    avatar

    10.06.2019. (13:44)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    a nu vidi Miljevčanina što se uzjogunio..da nisi gastarbajter 100 godina bija bi u domovinskom ratu a ne slaga marke pa eura i sra po nama ovdje......Goni se u 3 pm lažni domoljube..........da ti je drago biti u HR odavna bi se vratija na didovinu

    avatar

    10.06.2019. (14:01)    -   -   -   -  

  • Ana bezobrazna

    Goni se i ti u tri pm,jedna neodgojena i mržnjom naduvana buzdaro iz Bukovice.Dobri,pošteni i radišni narod je svuda dobrodošao pa tako i ja.Tebi nebi ni granicu dali prići a kamoli utočiše u Germaniji ili drugdje u dijaspori.Sa zaostalom utvarom iz Bukovice je nemoguće komunicirati.Nikomu ne laži dalje da si odgojitelj.

    avatar

    10.06.2019. (15:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...