Komentari

krotiteljica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Krotiteljica

    Govnjarica

    avatar

    23.05.2019. (11:45)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Prvo sam pomislio: nije lijepo. No, možda je ipak prikladna rezultanta odnosa. Jer, akcija izaziva reakciju. Docnije: kompatibilnost u sadašnjosti je uvjetovana. Ima li danas prinčeva, bijelih konja i njima pripadajućih seljančica? Princeza i žaba? Odgojeni smo na mitovima. Kako poslije očekivati nešto drugačije? Istina je da nema pomirbe suprotnosti, da slabo ne može s jakim, lijepo ne će s ružnim, kapitalisti ne vole socijaliste i obratno. Sve te dualnosti i razlike ljudskim ponašanjem su uvjetovane, kao što je sadašnjost uvjetovana semipermebialnom memorijom svojih prošlih sadašnjosti.

    avatar

    23.05.2019. (14:23)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    sve što nam se događa posljedica je naših izbora, a svi dobro znamo da se s posljedicama ne isplati bakćati, treba udarit na uzroke :))

    avatar

    23.05.2019. (16:31)    -   -   -   -  

  • važno da si živa

    nekima smo interesantni nekima nismo, nekome smo lijepi a nekome nismo … i obrnuto netko rađe sjedne s nekim i ne zainteresiran je za u stvari ikakvo druženje i misli u sebi eh pokazat ču svojim ponašanjem da mi je ne interesantna pa me više ne bude zvala i tak...ima nas svakakvih

    avatar

    31.05.2019. (11:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...