Komentari

moj-plavi-svijet.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


 • shadow-of-soul

  ma, čestitam i ja mojim pouzdanima, a onima koji su izvan te točke razdvajanja - čestitam tiho ... neka je tako

  avatar

  10.04.2019. (18:39)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Nije mi jasno zašto te kategorije uopće postoje. Ok ima blogera koji te cool liste, top liste biti blog dana ili tjedna zaslužuju. Ali ima i onih koji se da oprostiš kurče svojim statusom ovdje znam jednog takvog. Umišljenu samoprozvanu veličinu koji misli da je ne znam šta jer ga ovaj portal nagrađuje statusom top blogera. Meni osobno to nije važno oni koji moj blog prate naći će put do njega a sve one liste nisu garancija kvalitete. U svakom slučaju i ja čestitam onima koji ta mjesta zaslužuju a ima ih.

  avatar

  10.04.2019. (19:25)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  @lucid ... potpisujem, ima nas svakakvih, čestitam na odličnim postovima, bila sam u top-listi, pa me bug papal pa sam tražila da me vrate u fresh listu, jer me tamo nitko ne papa, ne volim kad me netko papa bez moje dozvole i tako je i sad, ali i ja čestitam na top dnevnoj ili tjednoj bazi, ali da netko vrednuje tko je top tko je off - to mi je baš čudno :)

  avatar

  10.04.2019. (19:58)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Meni je u tim listama nešto sumnjivo, cool i top liste redovito papaju bugovi spamovi šta već :) jedino je fresh lista sigurna a i super mi je da sam nakon punih godinu dana još fresh :) nego primijetio sam da već duže vrijeme nema almost cool liste valjda je i nju pojelo.

  avatar

  10.04.2019. (20:28)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  @Lucid - dobar uvid!!! kad sam bila na top listi, stavim post, za 10 minuta, nema ga... nije stvar što ga nema, ali gle.. ako postoji vrijeme objave, zar ne treba ići kronološki?

  i onda shvatim da je glavni krivac "bug" i službeno pošaljem e-mail da me vrate uz fresh listu, ma ne zato kaj budem duže "visila" na naslovnici, već mi je glupo da me nakon 10-15 minuta papa nešto što oni ne mogu riješiti i tako eto, bez imalo ega i nekih stvari, tražim povratak - kući u fresh :) doma je najljepše, zar ne? :)

  avatar

  10.04.2019. (20:56)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Naravno :))

  avatar

  10.04.2019. (22:08)    -   -   -   -  

 • jeka

  Draga shadow evo odgovorit ću iz svog kuta .
  Kada se vidim izdvojena sa liste ,a bilo je to puna dva puta,neočekivano, prvo doživim zbog sličice koja nije moj odabir ,neku vrstu van tjelesnog iskustva ,samo bložnog:)
  S druge strane,dok mi sjedne,iako uglavnom drobim mrvice po blogu, biva mi drago. Podraška mi centar ugode....u mozgu.
  Ukratko,baš je lijepo dobiti nagradu :)

  avatar

  11.04.2019. (08:53)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  @jeka - svakome je drago to nekakvo izdvajanje, lagala bih kad bih rekla da nije, ali mi nije neko mjerilo kvalitete, iako znam da netko uvijek to pročita pa izdvoji kvalitetan post

  avatar

  11.04.2019. (10:28)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  ... Arhivica!

  avatar

  23.04.2020. (10:27)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Sad vidim da sam već komentirao uglavnom kod onog što sam napisao stojim zbog sitnih duša koje se kurče sa tim kad ih se izdvoji što ne znači da mi nije drago kad mi neki post izdvoje 2 posta su mi dosad bili izdvojeni kao blog dana slučaj 1 i slučaj 2 i drago mi je zbog tih postova jer su to oni u koje je uloženo poprilično vremena. Zapravo drago mi je kad izdvoje kao blog dana ili tjedna nekog od nas mrsko mi je samo kad izdvoje nekog iz one tamo ekipe.

  avatar

  23.04.2020. (10:35)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Nekad mi.je to puno značilo, sada više ne...svatko koji otvori blog je več drugi dan ako ne isti blog dana...ma daj...bez veze sve skupa...niti čestitam nikome više, jer sam osjetila da to nikome više ne znači ništa...ako budem opet "nekad" blog tedna tada nečem ni pisat...

  avatar

  23.04.2020. (10:54)    -   -   -   -  

 • Violenta

  Blago nama "svježima", totalno smo nejestivi famoznom bugu :)))
  A što se izdvajanja tiče, hm, sve je relativno...stvar ukusa pojedinca, a to je tako nezahvalna rabota...
  Svejedno, od srca čestitam svakome tko to zasluži :)

  avatar

  23.04.2020. (11:46)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  @Lucid - ma, danas sam ovo izvukla iz arhive nekako u sukladnosti sa blog-konverzacijom o blogovima i zašto nam blog znači, što nas raduje itd... i ja sam komentirala prošle godine o ovoj temi i sve isto mislim kao i onda

  Zatvaranje kina Grič i Dan otvorenog trga 6 - tvoja 2 posta ... pregledala

  avatar

  23.04.2020. (14:41)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  @modrinaneba - da, to što si napisala je istina...

  avatar

  23.04.2020. (14:43)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  @Violenta - da, blago nama "svježima" :)

  avatar

  23.04.2020. (14:43)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...