Komentari

zajednoprotivplagijata.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • shadow-of-soul

  pa do kada više??????

  avatar

  03.04.2019. (14:43)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  molim Uredništvo bloga da obriše ovaj post:

  MOLIM UREDNIŠTVO PORTALA BLOG.HR DA OBRIŠE OVAJ POST, JER JE TU MOJA PJESMA KOJA JE UKRADENA!

  avatar

  03.04.2019. (15:20)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Mislim da oni neće ništa po brisat. Jedino riješenje je da se direktno obratiš plagijatoru i zaprijetiš tužbom. Iako, sad sam pogledao link taj post je objavljen 2007. Znači blog više nije aktivan možda da prijaviš policiji krađu pa će administracija morat nešto poduzeti.

  avatar

  03.04.2019. (19:48)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  da, @Lucid - blog više nije aktivan, vidjela sam i ja, a koliko sam takvih krađa našla - policija bi jurila samo po to :)

  avatar

  03.04.2019. (20:30)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Da, prestrašeno kako si svi umišljaju da tuđe mogu podvaljivat pod svoje. Svojevremeno ono krele miroljub mi je pokrao post. Bitka protiv takvih je borba sa vjetrenjačama.

  avatar

  03.04.2019. (20:42)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  znam, @Lucid i te kako znam

  avatar

  03.04.2019. (21:17)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  "poučena" ovakvim neugodnim iskustvima zato i stavljam ispod svake moje pjesme ovo:

  ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN broj: ....Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

  i onda sam prije jedno 2 godine dobila "savjet", da zašto stavljam ovu rečenicu bla bla bla, znala sam i onda i još prije 7-8 godina, da obvezno moram stavljati baš ispod svake pjesme ove riječi, a te riječi se nalaze u svim mojim knjigama

  avatar

  03.04.2019. (21:26)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  ''ŠTO JE ISBN
  ISBN (International Standard Book Number = Međunarodni standardni knjižni broj) jedinstveni je identifikator knjiga i drugih omeđenih publikacija bez obzira na medij na kojem se objavljuju.

  Pojam KNJIGA ovdje se koristi u značenju omeđene publikacije objavljene na bilo kojem mediju.

  ISBN jedinstveni je broj za određeni naslov ili neizmijenjeno izdanje knjige koju je objavio određeni nakladnik.

  NAKLADNIK je pravna ili fizička osoba koja pokreće objavljivanje knjige, snosi troškove njezina izdavanja i tiskanja te je odgovorna za proizvodnju i raspačavanje.

  Primjena sustava ISBN olakšava poslovanje u nakladničkoj, knjižarskoj i knjižničarskoj djelatnosti. ''

  izvor: http://stari.nsk.hr/Service.aspx?id=60

  avatar

  03.04.2019. (21:28)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  hvala Uredništvu blog.hr što je izbrisan sporni post

  avatar

  04.04.2019. (12:10)    -   -   -   -  

 • Irene

  moj muž je brižan i voljen čovjek, ali otprilike 8 mjeseci udaljen je od mene i djece, više mu nije stalo do naše dobrobiti i jedva spava kod kuće, nekoliko puta sam ga preklinjala, ali sve moje molbe padaju gluhe uši za iskrene prijatelje, tih 8 mjeseci je za mene bio pravi pakao. Razgovarao sam o svom problemu s prijateljicom koja mi je ispričala o ovoj velikoj čarobnjakinji po imenu dr AJAYI koja je pomogla njezinoj rođakinji u braku. Bio sam skeptičan, ali sam odlučio pokušati, objasnio sam dr. AJAYI -u sve što se događa u mojoj obitelji ja sam radila neke određene stvari kod kuće, slijedila sam sve njegove upute i na moje najveće iznenađenje moj muž je došao kući treći dan, rekavši da ne zna što ga je snašlo i da mu je žao zbog svega što je prošao kroz mene i djecu , sada opet živimo kao obitelj.ako vam je potrebna pomoć u vašem bračnom domu kontaktirajte E -mail: drajayi1990@gmail.com ili Whatsapp / Viber broj: +2347084887094 Vi se vraćate da mi zahvalite, to je obećanje

  avatar

  08.09.2021. (03:09)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...