Komentari

dalmatheenka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • dalmatheenka

    ''Što god radiš, budi svoj. Drugog tebe svijet nema.''.''[/I]

    avatar

    13.03.2019. (17:22)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Vidim da se referiraš na moj komentar, ma gle, mislim da me nisi baš shvatila. Ni u peti mi nije bilo komentirati tebe kao tebe, tvoju osobnost, kvalitete, interese- ta ni ne poznajem te.
    Uhvatila sam se posta o prijateljstvu i primjedbe da je žena ženi vuk- kao žena koja je ujedno i prijateljica koja sa svojima dijelim i sreću i tugu i smijeh i suze i sve ono što stane u jedan prijateljski odnos bez ljubomore, zloće, podbadanja i podmetanja, jednostavno reagiram na taj toliko puta izrečen klišej, pa i u opisu tvog bloga stoji ja sam jedna žena.
    Lakše je nešto okarakterizirati klišejom nego pomislit da se nekad dogodi i da si ljudi više ne odgovaraju ili čovjeku ozbiljno počne smetati neki aspekt prijateljevog karaktera jer su vam se interesi promjenili. Nije prijateljstvo omeđeno spolom niti su vukovi samo ženke :)
    Svaki odnos traži trud obje strane i ni u jednom odnosu nije kriva il` prava samo jedna strana.
    Eto, stvarno sorry ako si se našla povrijeđeno ili prozvano mojim komentarom

    avatar

    13.03.2019. (18:01)    -   -   -   -  

  • dalmatheenka

    @Nisa ma ni blizu se nisam osjetila prozvano ni povrijeđeno, samo nisan tila da ispadne da sebe i ostale u sličnoj situaciji držin za cviće, a da ove druge krivin za sve, pa san osjetila potribu da nadogradin prošli post. Slažen se da nisu samo žene vukovi, ali poznajen daleko više žena koje podmeću nogu jedne drugima, nego šta poznajen muškaraca koji to rade. A ta izreka žena je ženi vuk je generalna ka i sve izreke, ne označava baš svaku ženu ili osobu. :)

    avatar

    13.03.2019. (19:11)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    ah, žene, ccc

    avatar

    14.03.2019. (08:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...