Komentari

truelife.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • crossroadsoflife

    Jako lijepo i posebno..snovi su uvijek posebni..bili sjetni ili ceznutljivi opet su posebni..lijepo je snivati..posebice one koje ljubimo..

    avatar

    30.01.2019. (19:41)    -   -   -   -  

  • eum

    Ljubav i poezija su nerazdvojni.
    Ono što ne znamo o ljubavi
    koliko je tu, a neizreciva je
    kada ljubi i prima ljubav,
    to govore riječi poezije,
    u svojoj nutrini, punini
    i neba širini...u ljepoti
    postojanja!

    - Ne bih ovom brzinom objavljivao pjesme, rađe bi više kontaktirao po komentarima, ja sam tako nekao krenuo na blogu pa su me upozotrili na mjeru... kao i u životu. Lp

    avatar

    30.01.2019. (21:03)    -   -   -   -  

  • truelife

    Hvala ti crossroadsoflife na uvijek ispunjenim mislima :)

    EuM Hvala na posjetama i mislima koje dijeliš,a što se količine mojih misli tiče koje nazivaš pjesmama..nakupilo ih se kroz mjesece nepisanja ...Nije to brzina nego dovoljno vremena kojeg uvijek nedostaje ,a ionako ih pišem za svoju dušu i tu su zbog mene,mojih sječanja i dijelim ih kada imam vremena tj.. kada sam na odmoru tako neka te ne zabrinjava količina misli.. prestat če začas, pa do nekih boljih vremena ..pozz i tebi

    avatar

    30.01.2019. (21:35)    -   -   -   -  

  • crossroadsoflife

    @truelife ako se smijem ubaciti..tu smo da pišemo i iznesemo ono što nam je na duši na ovaj virtualni papir i bilo bi lijepo da se to i nastavi tako..ne samo nekada nego uvijek kada duša osjeti potrebu nešto napisati neka i bude napisano..duša ponekad čezne pisati i to treba slijediti..ja se radujem i tvojim novim riječima i stihovima..i nekako mi i samoj bude lakše kada vidim koliko je sličnosti u mojim mislima i osjećajima spram neke srodne mada "virtualne duše"..
    i sama nisam dugo ništa pisala i svoj blog doživljavam kao mali kutak za koji nitko zapravo ne zna i gdje se osjećam lijepo..poslije posla i svih obaveza koje me iz dana u dan čekaju i očekuju..tako je lijepo kada imamo gdje "pobjeći"..i svoje misli iznijeti..lakše je kada se nešto zapiše makar na ovaj virtualni papir..bilo je lijepo i dobro i vrijeme dok su ljudi pisali svoje osjećaje i misli na papir..ali ova virtuala je zanimljiva i uostalom nova su vremena..ja se uvijek sjetim onog stiha "Tell me something girl, are you happy in this modern world"...da jesam, jer ne znaju 'svi' za baš sve..i ne moraju znati. Upravo zato mislim da je u redu napisati što želimo, kad želimo i u količini kojoj osjećamo da trebamo..
    ne znam, to su neke moje skromne misli..a oboje smo tu već godinama...

    avatar

    30.01.2019. (21:54)    -   -   -   -  

  • teuta

    Divno sročeno! Utopitise u ljubavi znači živjeti najljepši život....

    avatar

    31.01.2019. (11:30)    -   -   -   -  

  • truelife

    teuta hvala ti :)

    avatar

    31.01.2019. (16:52)    -   -   -   -  

  • truelife

    crossroadsoflife u potpunosti se razumijemo..Tako i ja doživljavam ovaj svoj kutak smiraja i ekspresije ..Ponekad mi se piše od sreče,ponekad od tuge..Ponekad ni slovo iz srca izači nemože..Ima dana i noči kada sam tu i kada me nema ...Sve ovisi o trenutku ,danu svemu što me okružuje..I znaš volim ovaj virtualni papir i drage osobe sa kojima dijelim sličnosti ali i različitosti...Tu sam i kada me nema tako i da se ne stavljam u poziciju suca tko ,koliko i o čemu piše..svako svoju muku ili radost nosi...a ja nastavljam u istom tonu uz osmijeh tvoj koji krasi svaki tvoj komentar ..:) da ne duljim i izgubim nit ...ugodan ti ovaj sumoran dan želim :)

    avatar

    31.01.2019. (16:58)    -   -   -   -  

  • eum

    Hvala na odgovoru, jer znam, šve što rečem pomoći želim, sve što imam više, sa drugim dijelim...a bojim se samo onog: hvala nisam tražio, tada se osjećam kao da sam neku bubu pogazio, ugodan dan...ponekad pjesma, ponekad san.... a najboljeje biti realan!

    avatar

    01.02.2019. (11:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...