Komentari

astrosailor22.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • kako_ti_kupus

    nikad ništa nije onakvim kakvim se želi prikazati, a ponajmanje ono što nam je nepoznato. pritom ne mislim da priča o Ataturku nije vjerodostojna, čak naprotiv. sve treba sagledavati u kontekstu vremena i društvenih (svjetskih) prilika

    avatar

    27.01.2019. (08:46)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    Uživao sam u ovom postu iako sam ne znam puno o Ataturku, a i malo si opičio po dužini posta (znaš ono da prosječni današnji čitatelj ima koncentraciju oko 2 minute, možda sam sad i previše rekao). Rekao bih ti i da imaš mnogo digresija, ali digresije su (što me naučio Schopenhauer, on to velebno radi, često i pretjeruje) prilika da se pokaže široko znanje.

    Brda Anatolije zvuče super, ali mene svaka brda zvuče super :) Zadnja rečenica koju si napisao je kao već pomalo klišej, ali ljudi očito još uvijek nisu shvatili. To se odnosi na "običan puk" kojeg je najlakše zavesti neobrazovanog. Ti kroz ovaj post pokazuješ tu multidimenzionalnost i fenomen koji je dobro poznat onima koji čitaju i, ajmo tako reći, uče cijeli život, a ne samo kad su u instituciji koja je tobože za to zadužena. Većinom stvari nisu onakve kakvima se prikazuju, a zablude imaju dugo, prekogeneracijsko trajanje.

    Pozdravljam te!

    avatar

    30.01.2019. (09:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...