Komentari

zajednoprotivplagijata.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • shadow-of-soul

  da, tada je bloger @opinian otvorio ovaj blog kojeg i danas održavamo živim!!!!!!

  avatar

  26.12.2018. (12:07)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  a što se tiče komentara @Lion Queen ostavljenog kod onog anonimusa, mogu reći samo ovo: uvijek imam petlju reći u facu što mislim o nekim stvarima ili o nekim ljudima, ali imam petlju i zamoliti za ispriku, ako nekog povrijedim!!!!

  inače, nisam čitala ono o čemu piše taj anonimus, niti me interesiraju njegove bljezgarije :)

  avatar

  26.12.2018. (12:18)    -   -   -   -  

 • lion queen

  tvoja prijateljica jumiko je iskoristila naslov tuđe knjige za naslov svog posta, bez navođenja izvora, pa velim baš da vidim hoćeš li i njoj očitati bukvicu, kao što si i oluji ruža. ti se baviš borbom protiv plagijata pa se od tebe očekuje dosljednost, a ne uvrijeđenost, ako ti netko ukaže na plagijat, kao što je to anonimus (?) učinio.

  avatar

  26.12.2018. (14:23)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  ne razumijem komentar, @Lion Queen - ne znam tko je JUMIKO?

  i ne, nisam uvrijeđena, naprotiv ... ne razumijem uopće o čemu se radi, gdje je plagijat, tko je plagirao koga, tko je JUMIKO i koja je to moja prijateljica JUMIKO?????

  avatar

  26.12.2018. (14:34)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  dodatak: koliko vidim, autor knjige "Ima li života prije smrti" je dr. Robert Torre

  Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/kultura/autor-knjige-ima-li-zivota-prije-smrti-ziv ot-se-moze-promasiti-najcesce-se-i-promasuje-1291008 - www.vecernji.hr

  pa dok sam sve povezala, prolistala sve novine i vidjela - stvarno ne znam oko čega se ljudi uzrujavaju? pa ti si me @Lion Queen prije 3 godine upozorila na tog anonimusa da je to u stvari žena-blogerica!!! imam tu e-mail gdje me upozoravaš na to!

  avatar

  26.12.2018. (14:42)    -   -   -   -  

 • lion queen

  pa kakve veze sad to ima s plagijatom?

  što se tiče privatne emajl prepiske između nas dvije od prije marije terezije, samo izvuci van slobodno, ali te upozoravam da ćeš time učiniti kazneno djelo. nisam ti ja dinajica koja ne poznaje zakone. nadam se da imaš dovoljno novca za plaćanje kazne zbog kršenja ne samo zakona, već i ustava, a mislim da ni zatvor ne gine u tom slučaju. btw. zašto ti to čuvaš toliko dugo? zbog ucjene ili?

  Ajmo amo:

  Kazneni zakon

  Povreda tajnosti pisama i drugih pošiljaka
  Članak 142.

  (1) Tko neovlašteno otvori tuđu pošiljku, pismo, brzojav, elektroničku poštu ili kakvo drugo sredstvo dopisivanja, ili na drugi način povrijedi njihovu tajnost, ili neovlašteno zadrži, prikrije, uništi ili drugome preda tuđu zatvorenu pošiljku ili pismo, brzojav, elektroničku poštu ili kakvo drugo sredstvo dopisivanja,

  kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine.

  (2) Tko s ciljem da sebi ili drugome pribavi kakvu imovinsku korist ili da drugome prouzroči kakvu štetu priopći drugome podatak koji je saznao povredom tajnosti tuđe pošiljke, pisma, brzojava, elektroničke pošte ili kakvog drugog sredstva dopisivanja, ili se s tom tajnom posluži,

  kaznit će se kaznom zatvora do dvije godine.

  avatar

  26.12.2018. (15:43)    -   -   -   -  

 • lion queen

  već sam te jednom upozorila na to, nemoj da ti više ponavljam! pametnije ti je da sve izbrišeš, nego da povremeno upadaš u napast.

  avatar

  26.12.2018. (15:50)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  joj, daj Lionice ne prijeti mi i ponašaj se pristojno!

  nisam sa tobom koze čuvala niti se sa tobom dopisujem niti smo neke "frendice", osim ono prije kad si me upozorila na anonimusa da je to u stvari žena-blogerica! ako te to tako smeta što imam dobro pamćenje, onda se sjeti što pišeš okolo i kome pišeš neke stvari!

  ne trebaju mi tvoje c/p litanije raznih zakona i zakončića, jako dobro znam što smijem, a što ne smijem javno objavljivati, a ti se lijepo spedaliraj s ovog bloga i svih blogova gdje vidiš nick Shadow, ok?, takve kao ti i takvi kao ti nisu potrebni na moja 2 bloga, na ovom blogu i na blogovima mojih prijatelja!

  nadam se da smo se razumjele, ok?!!

  avatar

  26.12.2018. (15:54)    -   -   -   -  

 • Hitna PC Služba

  Uvijek treba biti originalan i poseban
  https://www.hitna-pc-sluzba.hr/

  avatar

  23.02.2020. (22:31)    -   -   -   -  

 • Irene

  moj muž je brižan i voljen čovjek, ali otprilike 8 mjeseci udaljen je od mene i djece, više mu nije stalo do naše dobrobiti i jedva spava kod kuće, nekoliko puta sam ga preklinjala, ali sve moje molbe padaju gluhe uši za iskrene prijatelje, tih 8 mjeseci je za mene bio pravi pakao. Razgovarao sam o svom problemu s prijateljicom koja mi je ispričala o ovoj velikoj čarobnjakinji po imenu dr AJAYI koja je pomogla njezinoj rođakinji u braku. Bio sam skeptičan, ali sam odlučio pokušati, objasnio sam dr. AJAYI -u sve što se događa u mojoj obitelji ja sam radila neke određene stvari kod kuće, slijedila sam sve njegove upute i na moje najveće iznenađenje moj muž je došao kući treći dan, rekavši da ne zna što ga je snašlo i da mu je žao zbog svega što je prošao kroz mene i djecu , sada opet živimo kao obitelj.ako vam je potrebna pomoć u vašem bračnom domu kontaktirajte E -mail: drajayi1990@gmail.com ili Whatsapp / Viber broj: +2347084887094 Vi se vraćate da mi zahvalite, to je obećanje

  avatar

  08.09.2021. (03:10)    -   -   -   -  

 • Rhoda

  Čovjek duhovno blagoslovljen od svojih bogova pomogao mi je u obnavljanju mira u braku nakon razvoda od 9 mjeseci sa mojim mužem. Imao sam sreću što sam ga kontaktirao preko prijatelja kojem je pomogao u velikom dobitku na ždrijebu, čarobnjak je učinio mog muža otkazao proces razvoda i vratio se kući i od tada živimo u miru. Ako imate problema u bračnoj kući i želite trajno rješenje, obratite se dr. Ajayiju na Whatsappu ili Viberu: +2347084887094, možete mu se obratiti na njegovu e -adresu: drajayi1990@gmail.com Također izrađuje ljekovito bilje za bilo koju vrstu bolesti .

  avatar

  25.09.2021. (13:06)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...