@Lasta...pa obzirom da su ove velike ko tava..tj.kao palačinka..najrađe ih samo popržim u sasvim malo ulja..tek da pokrije dno tave..malo posolim..po mom guštu..i sasvim malo bibera...przim ih tako da ih malo pritišćem da otpuste vodu,klobuk s gornje strane zarezem u križ..i metnem trunku soli..(neki koriste i malo vegete..ali sasvim malo ) uglavnom nakon 2-3 minute sa svake strane,kad fino lagano porumene..stavim ih na tanjur na ubrusni papir da upije visak ulja...potom uzduzno po sredini stavim svjezeg,posnog sira i lagano zarolam ko palacinku...no sir se moze metnut i kao prilog sa strane po volji.. Salatu od maslacka pravim tako da listove razrezem ili posjecem škaramana 2_3 cm,dužine,oljuštim naranču i narežem ko rajčicu,sve pospem tj.naribam biberom i malo zalijem jabucnim octom..i to je to..bez ulja i soli...naranca ubije gorčinu,a jabucni ocat sve začini..pogotovo ako je domaći..eto..dobar tek;) @gogo..kod mene sad krenule sve u 16,kad se vratim s jutarnje šetnje nemogu da ne uzmem bar za objed ...
08.11.2018. (13:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Na koji način ćeš ih pripremiti?
08.11.2018. (09:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepe sunčanice, i kod mene su bile ove jeseni, a kako je doplo valjda će ih još biti. Maslačak često koristim, a voće uglavnom zasebno.
08.11.2018. (09:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bellarte
@Lasta...pa obzirom da su ove velike ko tava..tj.kao palačinka..najrađe ih samo popržim u sasvim malo ulja..tek da pokrije dno tave..malo posolim..po mom guštu..i sasvim malo bibera...przim ih tako da ih malo pritišćem da otpuste vodu,klobuk s gornje strane zarezem u križ..i metnem trunku soli..(neki koriste i malo vegete..ali sasvim malo
) uglavnom nakon 2-3 minute sa svake strane,kad fino lagano porumene..stavim ih na tanjur na ubrusni papir da upije visak ulja...potom uzduzno po sredini stavim svjezeg,posnog sira i lagano zarolam ko palacinku...no sir se moze metnut i kao prilog sa strane po volji..
Salatu od maslacka pravim tako da listove razrezem ili posjecem škaramana 2_3 cm,dužine,oljuštim naranču i narežem ko rajčicu,sve pospem tj.naribam biberom i malo zalijem jabucnim octom..i to je to..bez ulja i soli...naranca ubije gorčinu,a jabucni ocat sve začini..pogotovo ako je domaći..eto..dobar tek;)
@gogo..kod mene sad krenule sve u 16,kad se vratim s jutarnje šetnje nemogu da ne uzmem bar za objed ...
08.11.2018. (13:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
gljive da, lula ne :)
10.11.2018. (07:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Vrlo maštovit recept. ajde lijepo napravi fotorecept i stavi na blog.
Da nauči tko sljedeći želi to praviti!
10.11.2018. (10:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja Moda
Kakve su bile?
21.11.2018. (10:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...