Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • TEATRALNI

    Uspjeh će ostvariti uspjeh

    avatar

    20.10.2018. (22:48)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Kao velikom filmofilu, ovakve vijesti su mi zanimljive.

    avatar

    21.10.2018. (06:00)    -   -   -   -  

  • lion queen

    jedno moje zlato je radilo na snimanjima takvih serija, pa su mi i zato u srcu :)) znam kako idu takva snimanja, izuzetno mukotrpan posao od 7 ujutro do 7 navečer i pravi timski rad..

    avatar

    21.10.2018. (13:12)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Lastavica
    Problem je najviše u neinformiranosti ljudi. Naravno ovdje govorim o pojedincima koje takve stvari uopće ne zanimaju koji se rađe bave politiziranjima i inim pizdarijama. Ako otiđeš na youtube i pogledaš ovaj trailer i komentare ispod, da samo vidiš gadarija od komentara koji su (nažalost ) večina. Automatski se po ovom projektu brutalno pljuje jer je režiser navedene serije Tanović, a to ne odgovara rvatinama. A meni iznimno semta toliko petljanje politike, ili da se bolje izrazim političkih ideologija u seriju,film predstavu. Jedino gdje mi politika ima prolaz je u satiri jer je u njoj uvijek predmet sprdnje.
    LQ
    Snimanja i jesu poprilično naporna,samo to nekima izgleda kao nešto vrlo jednostavno a daleko je od toga. 12 sati je još relativno podnošljiv period u odnosu na 18, 19 sati koji nije rijedak slučaj posebno kad su snimanja poput ovog u pitanju. Tekst, koncentracija i što još sve treba održati tih minimum 12 možda i više sati. Ali evo rezultat svega toga je kvaliteta. A kvaliteta će još više biti potvrđena ako ovo dobije rekordnu gledanost.

    avatar

    21.10.2018. (13:40)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Pogledat ću, hvala na preporuci.

    avatar

    21.10.2018. (13:50)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ništa... sve ok :) kako sam i naveo u postu, samoprozvani "kritičari" kritiziraju nešto i nekog o čemu pojma nemaju.

    avatar

    21.10.2018. (13:53)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Po svemu sudeći mogla bi biti zaista zanimljiva pogotovo ako će realno prenjeti situaciju kod nas hehehehee.
    Ja sigurno neću pljuvati po seriji, nije to moj đir, ali moram napisati da nažlost, nisam već dugo gledala dobru hrvatsku seriju ili film.
    Duboko se nadam i vjerovat ću ti na riječ da će ova serija ipak biti iznimka.

    avatar

    21.10.2018. (15:18)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Biti će senzacija iz trailera je vidljivo. Iako je po meni trebalo potegnuti i pitanje velikih rvatina e onda bi još dobilo na težini. Kvalitetu uopće ne dovodim u pitanje posebno zbog toga što je ozbiljna tema a ne komedija sa kojima smo u većini slučajeva dosta slabi. A ovo je otvoreno i za šire tržište. Na prvu mi izgleda kao izrezani film 5-6 epizoda po 1 sat možda i više, a možda se i varam. Inače navedeni režiser je oskarovac.

    avatar

    21.10.2018. (15:37)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Ako će biti tako kako kažeš onda bi to zaista mogla biti jaaaakoo dobra, kvalitetna i zanimljiva serija.
    Ako gledaš kroz cjelokupnu davnu i dugoročnu povjest uvijek je bilo pravilo da su se upravo glumci doticali ISTINE i prenosili je narodu. Pa prema tome ako će toj teoriji biti dosljedni zaista će biti zanimljivo.

    avatar

    21.10.2018. (15:47)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Velika većina njih su ljevičari i liberali naravno ima iznimki ali su vrlo rijetki. I samim time su osvješteni kao i većina nas. Protivnici su uglavnom konzervativnosti i ovog sustava a dosta toga je već iskritizirano kroz najviše predstave pa onda film. Bar je takav moj dojam što se tiče forme. Moja preporuka ti je film 8.povjerenik premijera je bila početkom godine tragikomičan film o politici a političare su savršeno sprdali na način da su ih prikazali onakvima kakvi nisu pošteni i na strani naroda. Između ostalog film se bavi i međuljudskim odnosima.

    avatar

    21.10.2018. (15:56)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    U tri riječi ... ne gledam serije, posebno ne naše koje me do ludila dovode već samom reklamnom najavom, večeras u sati serija..., pa onda pokažu glumce koji glumataju i narod bi se trebao grohotom smijati ili duboko zabrinuti. Odavno smo izgubili serije i glumce koji su na ekranu živjeli život a ne glimili taj život. Zbog čega se u onome što glume mora isticati ili vidjeti da su studirali glumu pa neznaju izači iz tog naučenog okvira? A kupovati paket da bi gledao seriju ?????!!!!!!
    Život je toliko lijep ili dosadan koliko ga sami takvim učinimo. Meni serije čine onaj drugi, dosadan dio, gubljenje vremena i pitanje: Zar sam na to spao? Izuzetak su Mućke i izvanredan engleski humor uvijek smješan ma koliko ga puta gledali, nikada dosadan. Osim toga ne stvara ovisnost da čovjek MORA vidjeti svaku epizodu da bi znao o čemu se radi u onoj koju trenutno gleda.

    avatar

    21.10.2018. (21:26)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    More ljubavi
    Iako se u puno tvojih drugih stavova slažem s tobom, oko ovoga se nećemo složiti. Reklamna najava je stvar televizije mene recimo nerviraju politika i vijesti jer u njima nema ništa pozitivnog. Ova serija nije humoristična nego realistična a to je i poanta da pokaže pravo stanje u državi. Imamo jako kvaltetnih glumaca ( naravno računamo i one legende) ali i ove koji su sada. Konkretno me nerviraju oni kvazi glumci i statisti u serijama kao što su krv nije voda, i krim tim 2. Za njih se i vidi da blage veze nemaju. Profesionalna deformacija meni osobno ne predstavlja nikakav problem jer ju sigurno svi imamo samo je kod njih izražana na drugi način. Meni ovo o čemu pišem i što ajmo reć zagovaram predstavlja zabavu i hranu za dušu naravno da su određene serije iznimka pa ih ne gledam. Ja evo mućke ne gledam jednostavno mi se takva vrsta humora uopće ne sviđa, više volim satiru. A nevezano za nju kao najboje humoristične serije mogu izdvojiti zakon, nedjeljom ujutro subotom navečer, cimer fraj što se nas tiče. Što se tiče Bosne LZN mi je još uvijek prva na listi. Vezano za pretplatu kupit ću ju ako u mjesec dana ne pogledam komplet seriju a mislim da hoću jer nije nekakva dramska od 150 epizoda , probni period je besplatan i nakon isteka se ili kupuje ili otkazuje.

    avatar

    22.10.2018. (19:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...