Komentari

prophetanemo.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • NF

    eh, ako nema ideje ja je izsilujem

    avatar

    30.09.2018. (11:28)    -   -   -   -  

  • moljci su ga pojeli

    barem imaš (dva) razloga za nedisciplinu.

    avatar

    01.10.2018. (13:37)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    NF, ISIL-uješ? :)

    Moljčice, dva vrlo dobra razloga. :)

    avatar

    06.10.2018. (13:01)    -   -   -   -  

  • Marekojajesretna

    Uf, da. Često se izgubim na Internetu. Da sam rođena u vrijeme prije interneta, možda bi bila discipliniranija. Možda i ne.
    Potomci zvuče kao super izlika :)
    Prije nego se ubacim u odgovaranje na zaostatke (kojih ima jako puno), moram ti se pohvaliti da sam napokon diplomirala :D sad me čekaju traženje posla i teška depresija :D
    *Prve dvije pjesme su i meni nekad na listi :) hvala ti na svirkolisti, volim kad ne moram razmišljati i tražiti po jutubsferi nešto što bi možda bilo slušljivo. Razmjena glazbe je zapravo na neki način borba čovječanstva protiv sposobnosti interneta da nas usiše i cijedi iz nas vrijeme :/
    Toliko su me iznenadile mačke u Runaway videu, da nisam ni zamijetila da video ima neku glazbu u pozadini. Želim znati tko je došao na ideju te maske i zašto. Mislim, super je. Samo me iznenadilo.
    Thorn in my side sam čula 100x na radiju, ali do sad nisam vidjela video.
    Hahaha ajme, Rise Up nisam čula jako dugo xD
    Od kako živim u kući usred šume, pomirila sam se s paucima. Došlo je do toga da padam u napast da im dajem medalje kad ulove određeni broj komaraca. Vidjela sam jednog kako je ulovio komarca i rekla sam ukućanima da tog pauka ne smiju dirati. Doduše, nikad nisam provjerila je li još tamo :/
    Molten Light mi je draga pjesma i hvala što si me podsjetio da postoji :) negdje mi je zakopana ispod 10000 drugih favoritesa, tako da sam zaboravila na nju. Glave koje nešto pričaju su mi isto od prije poznate.
    Sad prelazim na odgovaranje na poruku s prošlog posta (mislim da ni ne trebam napominjati da sam htjela prije odgovoriti, ali me nešto omelo usred odgovaranja na komentare. Stoljeća koja su mi bila potrebna da se vratim odgovaranju na komentare, objasnit ću kao Gandalfovu bitku s balrogom. Ponor je bio dubok, balrog i ja smo završili u podzemnom jezeru. Balroga sam napokon bacila s neke stijene, a tad sam pala u tamu izvan vremena i misli. Mislim da sam umrla od očaja u jednom trenu (vjerojatno dok sam radila ppt prezentaciju, mislim da me to dokrajčilo), ali kad je mentorica shvatila da sam se dobrovoljno žrtvovala, poslala me nazad među žive rekavši mi da je prezentacija ok. Probudila sam se negdje u upitnom stanju, bila je tu i neka ptica, i puno, puno pive. A možda sam nešto od toga svega sanjala.)
    *Je li se pas pomirio sa sudbinom? Mene susjedi opominju i kad psi laju dok je dan. Da laju po noći, mislim da bi mene i pse susjedi poslali na Mars. Pronašli bi neki način da to izvedu, sigurna sam.
    $*Ideja da kemičari konzumiraju svoje neuspjele pokuse bi mogla objasniti zašto su svi profesori kemije koje sam susrela bili... hm, posebni :D
    ***Koliko je teže brinuti se za dvoje djece? Vlada li još veći kaos, ili ste sad uhodani, pa nije toliko bitno koliko ih ima? Usput, čestitam vam na drugom djetetu, mislim da još nisam.
    Sad krećem s postovima koje sam propustila :D toliko zaostataka imam, da mislim da bi se moglo skupiti dosta materijala za knjigu. Drago mi je da si imao inspiracije i volje pisati toliko :)

    avatar

    06.10.2018. (23:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...