Komentari

nediljkonedic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Želja

    Grandiozno postignuće!
    Čestitam!

    avatar

    05.09.2018. (01:34)    -   -   -   -  

  • Tonči

    Mlađo u top-formi!

    avatar

    05.09.2018. (07:25)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Zbilja lijepe bjeline.

    avatar

    05.09.2018. (09:15)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    u mojim pjesmama se latentno provlači bijelo, taj bezdan, to ništavilo koje obuzima i odvlači

    avatar

    05.09.2018. (11:04)    -   -   -   -  

  • Mali remorker

    Hvala.

    Znate kako bih ja to u životu rekao: nema tu mesta za velika iznenađenja, za oduševljenje i spontane aplauze... Jebiga, ja sam Mladen Marković, znamo se. :P Naravno, posle kažu (i uglavnom se slažu jedni sa drugima): on je drzak, arogantan, pun sebe, ne j*ebe živu silu, bljuje vatru itd. - ali zar je to bitno, aman, spram mog golemog talenta koji nesebično dajem svuda i svima, i kad traže, i kad ne traže, i kad plaćaju, i kad ne plaćaju (češće u drugom slučaju :p)... To nije zato što želim da mi se bilo ko divi, da neko vidi kako sam ja veći od njega, da pokažem šta ja sve umem i koliko mogu, da iritiram, provociram isl.
    Njet, sve navedeno sam iživeo u ranoj i kasnoj mladosti, i sada delim svoj talenat šakom i kapom samo zato što sam dobar čovek. :) A pošto sam ja dobar, pomažem drugim dobrim ljudima da postanu bolji (nažalost, onima koji su već loši pomoći nema). Zato iniciram, inspirišem, popunjavam praznine, otkrivam, pokrivam i promovišem prirodne načine za uspostavljanje reda. :)

    Elem, ovde se lepo vidi koliko sam velikodušan: rešio sam da se mučim 5 puta više nego što je potrebno kako bih napravio nešto što dosad nije viđeno. To, razume se, nije ispalo savršeno, ali i ne treba da bude, jer samim tim što moj uradak nije bez mana, može da inspiriše nekoga na uradi bolje. Moj interes je minimalan, gotovo nepostojeći: novo zanatsko postignuće meni dođe kao još jedno zrnce u gomili peska, i boli me uvo da li će jednog dana neko moći da nabroji baš sve što sam radio... Ali mi je stalo da to u čemu učestvujem ide napred, da se nešto događa, da standard ne ide naniže... Tako nekako.

    avatar

    05.09.2018. (17:27)    -   -   -   -  

  • Deseta umjetnost-enigmatika

    Tkogod, pogrješno, misli da je ovo jednostavno, grdno se vara. Dvaput sam spojio po četiri bjeline 7 x 7 u kutovima, ali petu nisam poradi velikoga broja crnih polja. Zato mi se čini da bi prvo trebalo napraviti središnju bjelinu pa tek onda one kutne.

    Ovo je izvrsno i radujem se Mladenovu dosegu. Svaka čast.

    avatar

    05.09.2018. (19:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...