When I'm feeling blue, all I have to do Is take a look at you, then I'm not so blue When you're close to me, I can feel your heart beat I can hear you breathing near my ear Wouldn't you agree, baby you and me got a groovy kind of love
Anytime you want to you can turn me onto Anything you want to, anytime at all When I kiss your lips, ooh I start to shiver Can't control the quivering inside Wouldn't you agree, baby you and me got a groovy kind of love, oh
When I'm feeling blue, all I have to do Is take a look at you, then I'm not so blue When I'm in your arms, nothing seems to matter My whole world could shatter, I don't care Wouldn't you agree, baby you and me got a groovy kind of love We got a groovy kind of love We got a groovy kind of love, oh We got a groovy kind of love
26.08.2018. (15:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ništ ne pišeš. A valjda plijeviš vrt... Samo polako, nikud nam se ne žuri. Ja prešam jabuke (prethodno ih maljem smlavim) prva runda te "jabučnice" kako ju zovemo ovdje je već profermentirala, već se može fino opiti njome (a to sad i činim) A danas sam isprešao drugu rundu u koju sam primješao pol hampera bresaka. Sok koji sam tako dobio podsjeća na kupovni gusti sok od breskve. Što nije iznenađujuće jer svi ti gusti sokovi imaju bazu od jabuke i onda dodak neki sitni u postocima breskve ili marelice itd. Sad još kad to počne fermentirati da dobije neki pravi smisao, onda će to biti istinski nektar mudrosti. I tako...
28.08.2018. (19:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@jelen; Preumorna sam čekati pol jedan, danas je bio napeti dan......ali mogu poškicnuti ujutro (mogu si pustiti reprizu) Maljem po jabukama - to zvuči kao neko granično ponašanje!! :))) i opijanje jabučnicom. - to zvuči već bolje! ...život je lijep ponekad. :))
Zašto gusti sok ne pasteriziraš? Zašto mora fermentirati? Znaš li da ga možeš smrznuti (u plastičnim bocama il čak u plastičnim vrećicama ili pollitrenim čašama) i otapati dio po dio, po potrebi.
Sve u svemu - vrlo cool! :))
Ne plijevim, a nit ne obrezujem il šišam, a trebalo bi......
28.08.2018. (23:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
When I'm feeling blue, all I have to do
Is take a look at you, then I'm not so blue
When you're close to me, I can feel your heart beat
I can hear you breathing near my ear
Wouldn't you agree, baby you and me got a groovy kind of love
Anytime you want to you can turn me onto
Anything you want to, anytime at all
When I kiss your lips, ooh I start to shiver
Can't control the quivering inside
Wouldn't you agree, baby you and me got a groovy kind of love, oh
When I'm feeling blue, all I have to do
Is take a look at you, then I'm not so blue
When I'm in your arms, nothing seems to matter
My whole world could shatter, I don't care
Wouldn't you agree, baby you and me got a groovy kind of love
We got a groovy kind of love
We got a groovy kind of love, oh
We got a groovy kind of love
26.08.2018. (15:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jeka
444:)
26.08.2018. (15:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
I kod @Pole se ne može komentirati, pa joj tu pišem:
koji LUDI dizajn!!!!
I ovo:
'...........Kako bih željela pisati
nečim tvrdim, valjda
nečim mekim, isto...........'
26.08.2018. (15:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
samo za vranju
:0)
26.08.2018. (18:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
@jeka;
Šalješ 444 osmjeha?
Odjekujem sa 445 :))
@vranjina;
Smješko sa okruglim nosom? :)))
:@)
26.08.2018. (20:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jeka
Nego sta nego osmjeha:)
26.08.2018. (22:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pjesnikinja
Dobro jutro!
27.08.2018. (10:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
@jeka;
od tog se živi :))
@pjesnikinja;
zaista?
pozdravljam, tada! :))
28.08.2018. (09:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen
Ništ ne pišeš. A valjda plijeviš vrt...
Samo polako, nikud nam se ne žuri.
Ja prešam jabuke (prethodno ih maljem smlavim) prva runda te "jabučnice" kako ju zovemo ovdje je već profermentirala, već se može fino opiti njome (a to sad i činim)
A danas sam isprešao drugu rundu u koju sam primješao pol hampera bresaka. Sok koji sam tako dobio podsjeća na kupovni gusti sok od breskve. Što nije iznenađujuće jer svi ti gusti sokovi imaju bazu od jabuke i onda dodak neki sitni u postocima breskve ili marelice itd.
Sad još kad to počne fermentirati da dobije neki pravi smisao, onda će to biti istinski nektar mudrosti.
I tako...
28.08.2018. (19:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen
Ako si u mogućnosti pogledaj noćas u 00:35 Na Rubu Znanosti na HTV 3
Bilo bu o slovenskim "starovjercima", moglo bi biti interesantno.
28.08.2018. (19:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
@jelen;
Preumorna sam čekati pol jedan, danas je bio napeti dan......ali mogu poškicnuti ujutro (mogu si pustiti reprizu)
Maljem po jabukama - to zvuči kao neko granično ponašanje!! :))) i opijanje jabučnicom. - to zvuči već bolje! ...život je lijep ponekad. :))
Zašto gusti sok ne pasteriziraš? Zašto mora fermentirati? Znaš li da ga možeš smrznuti (u plastičnim bocama il čak u plastičnim vrećicama ili pollitrenim čašama) i otapati dio po dio, po potrebi.
Sve u svemu - vrlo cool! :))
Ne plijevim, a nit ne obrezujem il šišam, a trebalo bi......
28.08.2018. (23:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...