Komentari

proglasi.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Proglasi

    Promijenio sam odluku pa ću, umjesto posta posvećenog blogeru @ Grunfu, ~ onih dana kada za to budem raspoložen, ~ napisati čitav šaljivi špijunski roman o tome kakav bloger Grumf na mene ostavlja dojam mada se takav moj 'osobni dojam' možda i ne podudara sa stvarnošću, a što valjda ne treba posebno isticati da je izmaštaj i inače najjače oružje i svojstvo literarno slikovitog izričaja kojega se prihvaćam…

    avatar

    13.08.2018. (15:09)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    jedva čekam tvoj roman

    avatar

    13.08.2018. (16:26)    -   -   -   -  

  • NF

    meni pamflet ne izgleda naročito zanimljivo, jer sam se znao kačiti s dotičnim blogerom i znam da on u dvoboju između naših i njihovih spada u vaše. al dobro, barem si se ogradio da je sve samo izmaštaj.

    avatar

    14.08.2018. (12:05)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Jebote, pročital sam, recimo, predgovor u šaljivi blogerski roman, a ostalo mi upečatljivo, mada je izmaštaj, to što bloger Grunf u svom životu punom govana čezne biti bičevan po guzici, pretpostavljam goloj. Istina , ne bi volio to gledati izbližeg, ali me kopa, kako si doznao za skrivene strasti blogera Grunfa ?!
    PS. Kad naiđem u Tvoj kraj, častim cijelo prijepodne s Žujom, makar i mene uvrstio u svoj šaljivi blogerski roman. Bok !

    avatar

    14.08.2018. (17:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...