Komentari

asboinu.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Aneta

    Blog ti je veoma interesantan i lijep. I muzika mi se dopada, kao i postavka...
    Ovo me podsjetilo na neka heraldička pravila (nisam baš redovno pratila tvoj blog pa ne znam da li si o tome pisao), a prvo je da grb mora biti jednostavan i originalan ... zatim postavka, lijeva i desna strana (desna je muška i smatra se pozitivnom). Za posmatrača je to lijeva strana. Onda je tu slaganje boja itd. Za dobar grb je bilo važnije da je prepoznatljiv nego kakav umjetnički dojam ostavlja.
    Nekada davno sam se bavila time ... dizajnom grbova i logotipa za firme. I tu važi isto pravilo jednostavnosti. Stilizovani oblik treba biti takav da se može lako štampati, znači de ne bude tankih linija jer one ne ostavljaju vidljiv trag ... :-)

    avatar

    06.08.2018. (18:04)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    da, u grboslovlju (heraldici) vrijede vrlo stroga pravila, o svim tim pravilima sam pisao na početku ove serije o grboslovlju, a sada sam trenutno na grboslovnom bestiariju (grboslovne životinje).

    Na žalost slike koje su se nekada mogle slobodno postavljati na blog činile su opise još razumljivijim, sada to više nije besplatno, pa mi ostaje samo lutati slobodnim stranicama i birati glazbene video isječke ...

    Pokušavam s tim glazbenim video isječcima barem malo pratiti, onako simbolično, ono što sam napisao, ali to je gotovo 'nemoguća misija', pa mi ostaje samo mašta i lijepi zvukovi ...

    avatar

    07.08.2018. (07:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...