Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • Klik

  Nisam znalac-teoretičar-analitičar ljudskih ponašanja i ne poznam sve vratolomije i naučne smicalice takvih da "nas" shvate i savjetom izvedu "na neki pravi put" pa možda nisam pozvan biciklistu "propisati" neki čudotvoran recept... protiv preplavljenosti tugom.

  Ali mogu zamisliti i okus i miris lubenice kao svojevrstan "okidač"... regresije (kaže li se tako?) prema nekim navodno boljim, bivšim vremenima kad su se lubenice hladile u potocima, društvo smijalo, koštice pljuckale..., a današnje teškoće nisu (još) ni postojale.

  Što se to izgubilo na životnom putu tog čovjeka od nekadašnjeg potoka do današnjeg izmamljivanja reakcije njegove djece, zaokupljene nekim novim vremenima? Kamo je nestala snaga i volja i odlučnost za otvorenom, iskrenom, sadržajnom komunikacijom koja obogaćuje, prevladava sve tuge, nevolje i nevoljenja...?

  Mnogi dolaze do iznenađujućih samospoznaja meditirajući na sat, svijeću, disanje... Pitam se što li će biciklistu "reći" sljedeća kriška lubenice na nekoj sljedećoj klupi?

  Očekujem nastavak priče.

  avatar

  20.07.2018. (18:05)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Čekamo iduću :-)))))))))))))))))))))))))))))

  avatar

  23.07.2018. (12:28)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...