Komentari

huc.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • jeka

    Šteta da se umjesto krv i voda kod nas ne snimaju kratke slasne pričice po uzoru na zonu sumraka iz šezdesetih... dobar scenarista čuda radi. Bravo!

    avatar

    18.07.2018. (10:22)    -   -   -   -  

  • stara teta

    vrli novi svijet.
    prikladno prikazano prebacivanje misli na ne tako direktno vezane teme, obrambeni mehanizmi koji nas čuvaju od spoznaje definitivnih i zauvijek zabetoniranih osobnih neuspjeha. kroz tekst je prikazano da se samo nadamo takvoj utjehi, no demantira nas još žilava biologija. zaskače, kako si prikazao, i u situacijama unaprijed izgubljenih bitaka. a već odavno nije do borbe. čemu sve to, pitao bi se filozof.

    avatar

    18.07.2018. (13:17)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Sinoć mi je prijateljica, došla je pomoći mi očistiti vinski podrum. Njih dvoje su u procesu razvoda (pa nisu, pa jesu pa nisu i onda opet jesu), barem to pokušavaju biti, nisu još ni papire predali, no on je već nekim nebitnim ljudima rekao kako se razvodi, kako je sve pri kraju. Nju nije zasmetala činjenica da je on otpisao njihov brak, sve te godine, pa i ove posljednje mjesece u koje je ona uložila silnu energiju.. Ne to. Smeta ju što sad "javnost" zna za njihovu situaciju. Smeta ju što je razmaknuo zastore.

    avatar

    18.07.2018. (15:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...