Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • TEATRALNI

  zlatna mladež....i njih se trebalo dotaknut

  avatar

  06.07.2018. (21:15)    -   -   -   -  

 • Diadema

  Nisam gledala spomenuti film pa ne mogu pisati o tome da li mi se dopao ili ne.

  Ali mogu ponešto napisati o općem stanju naše filmografije, naravno, s mog gledišta.

  Možda ti se neće dopasti ali dozvoli mi da kažem svoje mišljenje. Smatram da dosta toga šteka u vezi toga kod nas. Često , kad pogledam neki naš film ili seriju, glumci mi djeluju neuvjerljivo za razliku od nekadašnjih filmova na pr. "Tko pjeva, zlo ne misli".
  Nisam nikakav stručnjak u vezi toga ali sam rođena Čehinja i nagledala sam se pregršt čeških filmova, pogotovo komedija i na temelju toga mogu procijeniti hrvatsku filmografiju.
  Pokušavam biti objektivna, nadam se da u tome uspjevam.

  Jednostavno, kao što sam spomenula, nešto šteka iako ne znam točno što ali to uočavam.

  avatar

  06.07.2018. (22:24)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Ma ovisi sve o tome tko glumi. U našoj kinematografiji ih mogu nabrojat na prste jedne ruke. Tih koji glume skroz neuvjerljivo. Kod par iznimaka fali talent i potencijal ali s mojeg gledišta su takvi vrlo rijetki. Tko pjeva zlo ne misli je ipak klasik i to ima svoju povijest. Predstava je isto bila vrhunska što se tiče češke kinematografije mislim da sam pogledao svega jedan film mislim da se zove bezuvjetna zaštita (orginalni naziv neznam) koncept je pomalo sličan hrvatskom filmu a uvjerljivost glumaca je po meni stvar percepcije.

  avatar

  06.07.2018. (23:21)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Ma nije teško. Složiš tekst, pregledaš,
  i ako se ne slaže dobro, suziš ga. Ne može tekst
  ići cijelom širinom blogeditora.

  avatar

  07.07.2018. (05:41)    -   -   -   -  

 • Diadema

  Istina, puno ovisi o samom glumcu. Možda i nedostaje pravih scenarija u biti ovako bih rekla. Ima jako dobrih hrvatskih filmova ali komedije nešto nazaduju.
  Što se tiče čeških filmova to ti je nekako ovako, češka škola filma je dosta poznata i ako budeš imao priliku i volju, pogledaj si koji češki film, recimo neku komediju jer smo mi poznati po tim komedijama.
  Na pr. "Selo moje malo"....oskarovski film i ima ih još

  avatar

  07.07.2018. (16:57)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Svakako ću pogledat,ako ću imat prilike. Apropo scenarija također sam mišljenja da glumci uvjerljivo odrade ulogu,problem je upravo u scenaristu koji je scenarij loše napisao. Što se humora tiče top mi je još uvijek Bosna lzn,kriza itd. oni su jednostavno specijalizirali humor. Dok smo mi recimo jako dobri u satiri jedan specifičan koncept humora,primjer je news bar (imaš neke od epizoda na youtubu) a i Šprajc je rođeni satiričar ako nisi svakako ti preporučam da pogledaš (isto tako na youtubu) njegovu satiru gospodin nitko-najpopularniji političar.

  avatar

  07.07.2018. (18:13)    -   -   -   -  

 • Diadema

  Slažem se, Bosna je prvak u humoru. Volim njihov humor.
  Sad sam pogledala ovo: News Bar-Emigranti. Nasmijala sam se kao luda, to je to.
  Špraica sam isto pogledala, uvijek mi je bio genijalan.

  avatar

  07.07.2018. (18:34)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  hahah,Šprajc rules najjači je. Kako se samo sprda sa političarima on je trebao biti satiričar majke mi. Baš je zbog toga na jebenom hrt-u dobio otkaz jer je kroz satiru iznosio pravo stanje u državi. Da je bar više takvih voditelja svijet bi bio raj na zemlji.

  avatar

  07.07.2018. (18:40)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...