Komentari

durica.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • gogoo

  Zbilja je točno "Srca su stvorena da budu sretna", a pošto sam jedne sezone radio u vrtiću znam koliko znače dobre tete. I ne kloni duhom! (Ne zamjeri, ali Happy Meal kao hranu smatram jako štetnom).

  avatar

  13.06.2018. (21:59)    -   -   -   -  

 • durica

  slažem se, gogoo,
  i naravno da ne zamjeram, mcdonald's je najgore smeće, al njega ti jedino zanima igraonica i druženje s djecom, a u hepimilu igračka, eventualno pojede sladoled, tako da je taj odlazak tamo poticaj da jede tijekom tjedna zdravo, pa onda možemo ići tamo na igru. obzirom da sretnemo jednu dragu blogericu i njenu pesicu sve skupa je pozitivno, ono, kao: " u svakom zlu ima i nešto dobro " :)
  srca su stvarno stvorena da budu sretna, tekst je jako lijep s divnom porukom, a prilagođen djeci, tako da ga planiramo izvoditi i na nekim drugim manifestacijama. kraj kaže:
  " obećaj mi da nikada nećeš zaboraviti put do mene. ako se rastužiš ja ću te razveseliti. ako se naljutiš, ja ću te odljutiti, a ako si tvrdoglava, ja ću te omekšati. " jer ne smije se zaboraviti imati srce ispunjeno srećom :). treba njegovati svoje srce i misliti na njega.

  avatar

  14.06.2018. (01:45)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...