Komentari

depresija-iskustvo.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • depresija-iskustvo

  bioterapija

  avatar

  11.04.2018. (14:52)    -   -   -   -  

 • Ariana

  jako mi je poznata ta bujica misli. (doduše poznato mi je sve, osim euforije) Toliko puta sama nisam znala što je istina. A onda kaos od toliko misli. Osobno sam to nazvala tornadom u glavi.
  Sa bioenergijom nemam nikakvih iskustava. Rekla si da ti je jednom pomoglo? Čisto sam znatiželjna u vezi toga.

  avatar

  11.04.2018. (15:36)    -   -   -   -  

 • kako_ti_kupus

  a gle meni se čini da ti poprilično dobro osjećaš što te relaksira i opušta samo sam to ne želiš prihvatiti. zašto? nemam pojma? možda iz straha da to ne izgubiš. nisam psiholog pa ti na to ne znam odgovoriti, kažem nešto čisto po nahođenju jer svi imamo ili smo imali trenutke koji su nas opterećivali. osobno ti mogu kazati da tek kada prihvatiš da ništa nije stalno i da briga za nešto na što ne možeš utjecati neće riješiti problem počneš živjeti neopterećeno. brineš se da li je 'euforija' loša pojava. zašto? ako si se dobro osjećala, prihvati to isto kao i to da ne mora biti konstanta. opusti se i nemoj puno razmišljati, pogotovo nemoj propitkivati nešto za što trenutno nema odgovora i nemoj se brinuti oko toga kako će netko shvatiti ono što kažeš, jebetese, važno je samo jedno, da si se izrazila. ako se dobro osjećaš što si sa prijom popila čašu vina, piva ili čega već šta trošite, svrati do nje češće jer ti njeno društvo odgovara, relaksira te i čini te rasterećenom, nije to zanemarivanje i ignoriranje onoga što te okružuje već ulaganje u sebe i punjenje baterija za nove izazove.

  avatar

  11.04.2018. (16:04)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Kad budeš bolje, znat ćeš, kad budeš dobro znat ćeš, neki strahovi će ipak ostat, ne znam do kada, možda zauvijek

  avatar

  11.04.2018. (16:35)    -   -   -   -  

 • depresija-iskustvo

  @Arijana, vidim da me sasvim razumiješ, totalni tornado u glavi. ovih dana krećem ponovo na bioterapiju. nekako..joj vjerujem, već su me jednom resetirali. smatram da nikako nije loše ako pokrenemo vlastitu energiju uz pomoć nekog tko nam pri tom može pomoći. i uz to..trebam svoje drveće..
  @Kupus, da, dobro primjećujem što me opušta, no, poprilčno uokvirena obrascem svakodnevice, rijetko mahnem krilima i provedem. ali..odluka je donijeta..sad budem! upravo tako..jebemese :) tnx :)
  @Fresh, hebeno sam svjesna toga..ali znam, bit ću bolje!

  avatar

  12.04.2018. (08:45)    -   -   -   -  

 • Ariana

  Potpisala bi kupusov komentar u potpunosti. Samo je mozak specifično biće koje me s vremena na vrijeme neće slušat.

  avatar

  12.04.2018. (12:52)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...