Komentari

ddddddddd.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Dinaja

    ljudski mozak je najfascinantnije i najtajanstvenije djelo prirode... a da nema univerzuma ljuskog uma nebi bilo ni kompjutera... :)

    avatar

    11.02.2018. (06:01)    -   -   -   -  

  • fantasy_xv

    U najnovijoj sezoni fenomenalne futurističke (doduše i realne) serije "Black Mirror", između ostalog, bave se i ovom temom. Simulacija je zanimljiva sve dok ne predstavlja tvoju realnost, tad nema druge sve dok je slučajno ne pronađeš.
    PS. Rešenje je bilo u crnoj rupi.

    avatar

    11.02.2018. (13:34)    -   -   -   -  

  • bellarte

    David Icke to odavo tvrdi..no govire mu da je lud....a Ludnica..iliti psihijatrijska ustanova ipak piše izvana,na ulazu iznad vratiju...a ne iznutra...

    avatar

    11.02.2018. (13:36)    -   -   -   -  

  • fantasy_xv

    Da, internet je zamenio ludnice s obzirom da je instrument duševnih bolnica iz očitih razloga, koji je preko noći postao komercijalan i dobar, i od toga ne treba bežati niti osporavati - hvala mu na svemu. (; Što bi rekao Koeljo u svom romanu „Veronika je odlučila da umre“ i kralj je na kraju popio vodu iz bunara, pa su svi poludeli jer nije bilo drugog izbora ukoliko se želelo ostati normalan. O nekim stvarima treba raspravljati iako možda nisu moguće (u nekim slučajevima dokazive) - poput oblika Zemlje.
    Retko kad ću razumeti to ismevanje i ćuđenje, mislim da ništa globalno se ne može dogoditi ako ima pojedinaca koji veruju da je ravna ploča jer tom logikom mnoge druge pojave bismo mogli svrstati u kategoriju bizar.

    avatar

    11.02.2018. (14:46)    -   -   -   -  

  • Sportski novosti

    mozak je misterija prirode...

    avatar

    12.02.2018. (16:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...