Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • ZlicaOdOpaka

  Čekamo proljeće :-)))))))))))))))

  avatar

  02.01.2018. (19:18)    -   -   -   -  

 • neka vrijeme mijenja sve

  G. Radovanić dali znate ime i prezime žene u sredini ove fotke plave kose za neki daljnji fb kontakt sa njome.Pozdrav Mladen P

  avatar

  03.01.2018. (05:12)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Tako je, Zlice, čekamo proljeće i nove šetnje! :)

  neka vrijeme mijenja sve: Smatram da nije u redu otkrivati njezino prezime, pitat ću je da li se ona želi javiti vama.

  avatar

  03.01.2018. (14:42)    -   -   -   -  

 • neka vrijeme mijenja sve

  Vaš stav je čudan nisam tražio odavanje identiteta nego osnovu za fb kontakt koji je u principu anoniman.Osim toga na ove šetnje pozivate javno, pa svatko može doći.Kako god isprika na smetnji.

  avatar

  04.01.2018. (03:18)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  neka vrijeme mijenja sve: Gospođa ima fb identitet sa svojim imenom i prezimenom tako da smatram da nije OK objavljivanje/dojavljivanje njenog profila/identiteta. Naravno, šetnje su javne i svatko je na njih dobro došao, vi također, a sudjelovanje na njima je, naravno, anonimno (oni koji žele mogu se prijaviti na mailing listu Mapiranja Trešnjevke, no to je posve neobavezno)

  avatar

  04.01.2018. (08:20)    -   -   -   -  

 • Jezičar

  .
  .

  stigli smo i do Planinske ceste,

  Kol’ko je meni poznato, ovo je najduhovitiji naziv neke zagrebačke ulice. “Planinska”, a teren ravan k’o stol😀. Krstitelj zaslužuje pohvale za zahebanciju.
  .
  .

  avatar

  15.01.2018. (07:15)    -   -   -   -  

 • Jezičar

  Iza "k'o stol" treba, naravno, biti smiley :).

  avatar

  15.01.2018. (07:22)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Jezičar, mislim da se ime ulice oslanja na sela Gornju i Donju Planinu kod Kašine (u okolici ima još ulica posvećenih mjestima iz tog kraja)

  avatar

  16.01.2018. (17:31)    -   -   -   -  

 • Miki

  Prošle godine su iza Konzuma, blizu te rampe za tramvaje, kompletno izvađene sve tračnice, tako da tamo neće moći "porinuti" neke nove tramvaje koje gradonač.najavljuje. Inače se to granalo, pruga, od tamo pa prema lidlu i prema Chromos.tornju (gdje ste se fotkali) te Mercatoru tj novom Konzumu, al su njih uklonili i prije desetak god.

  Ulice 2-3 koje na to izlaze, naslonjene na Panpek, su jedne od najružnijih u gradu, sa primjerenom smeđom populacijom (što se po mraku kad ste vi bili manje primjećuje), ekvivalent im je jedino par dijelova zloglasnih Kozari Puteva koji podsjećaju na neki afrički slum.
  Komentar jedne ženske osobe koja je tam prolazila po danu, inače iz potpuno drugačijeg vizualnog kvarta, "Ovo izgleda ko Černobil!" :-)

  avatar

  28.08.2018. (01:47)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Miki, što bi trebalo značiti "smeđa populacija"?

  Istina je da su te ulice čudna mješavina napuštenih starih kućica i čudnih pompoznih novih zgrada i da nisu baš neko jako ugodno mjesto ... no, Kozari putevi zapravo uopće nisu tako loše mjesto koliko god ih prati loš glas (jedna od Jane's Walk šetnji nas je ovoga svibnja provela baš tamo!)

  avatar

  29.08.2018. (12:12)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...