Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Čekamo proljeće :-)))))))))))))))

    avatar

    02.01.2018. (19:18)    -   -   -   -  

  • neka vrijeme mijenja sve

    G. Radovanić dali znate ime i prezime žene u sredini ove fotke plave kose za neki daljnji fb kontakt sa njome.Pozdrav Mladen P

    avatar

    03.01.2018. (05:12)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Tako je, Zlice, čekamo proljeće i nove šetnje! :)

    neka vrijeme mijenja sve: Smatram da nije u redu otkrivati njezino prezime, pitat ću je da li se ona želi javiti vama.

    avatar

    03.01.2018. (14:42)    -   -   -   -  

  • neka vrijeme mijenja sve

    Vaš stav je čudan nisam tražio odavanje identiteta nego osnovu za fb kontakt koji je u principu anoniman.Osim toga na ove šetnje pozivate javno, pa svatko može doći.Kako god isprika na smetnji.

    avatar

    04.01.2018. (03:18)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    neka vrijeme mijenja sve: Gospođa ima fb identitet sa svojim imenom i prezimenom tako da smatram da nije OK objavljivanje/dojavljivanje njenog profila/identiteta. Naravno, šetnje su javne i svatko je na njih dobro došao, vi također, a sudjelovanje na njima je, naravno, anonimno (oni koji žele mogu se prijaviti na mailing listu Mapiranja Trešnjevke, no to je posve neobavezno)

    avatar

    04.01.2018. (08:20)    -   -   -   -  

  • Jezičar

    .
    .

    stigli smo i do Planinske ceste,

    Kol’ko je meni poznato, ovo je najduhovitiji naziv neke zagrebačke ulice. “Planinska”, a teren ravan k’o stol😀. Krstitelj zaslužuje pohvale za zahebanciju.
    .
    .

    avatar

    15.01.2018. (07:15)    -   -   -   -  

  • Jezičar

    Iza "k'o stol" treba, naravno, biti smiley :).

    avatar

    15.01.2018. (07:22)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Jezičar, mislim da se ime ulice oslanja na sela Gornju i Donju Planinu kod Kašine (u okolici ima još ulica posvećenih mjestima iz tog kraja)

    avatar

    16.01.2018. (17:31)    -   -   -   -  

  • Miki

    Prošle godine su iza Konzuma, blizu te rampe za tramvaje, kompletno izvađene sve tračnice, tako da tamo neće moći "porinuti" neke nove tramvaje koje gradonač.najavljuje. Inače se to granalo, pruga, od tamo pa prema lidlu i prema Chromos.tornju (gdje ste se fotkali) te Mercatoru tj novom Konzumu, al su njih uklonili i prije desetak god.

    Ulice 2-3 koje na to izlaze, naslonjene na Panpek, su jedne od najružnijih u gradu, sa primjerenom smeđom populacijom (što se po mraku kad ste vi bili manje primjećuje), ekvivalent im je jedino par dijelova zloglasnih Kozari Puteva koji podsjećaju na neki afrički slum.
    Komentar jedne ženske osobe koja je tam prolazila po danu, inače iz potpuno drugačijeg vizualnog kvarta, "Ovo izgleda ko Černobil!" :-)

    avatar

    28.08.2018. (01:47)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Miki, što bi trebalo značiti "smeđa populacija"?

    Istina je da su te ulice čudna mješavina napuštenih starih kućica i čudnih pompoznih novih zgrada i da nisu baš neko jako ugodno mjesto ... no, Kozari putevi zapravo uopće nisu tako loše mjesto koliko god ih prati loš glas (jedna od Jane's Walk šetnji nas je ovoga svibnja provela baš tamo!)

    avatar

    29.08.2018. (12:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...