Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • jelen

    S malim zakašnjenjem čestitam Božić i želim sretnu i uspješnu novu 2018. godinu i v.d. komesaru Mangi i čitavom Plaćeničkom pokretu!
    Malo sam bio izvan blogosfere, ali svratih na prijelazu u novu godinu, a sad opet dalje po šumama i planinama... Dosta sam navraćao u ZG u zadnjih mjesec dana ali sve poslom od jutra do mraka i nisam stigao navratiti niti na jednu od interesantnih destinacija, niti do dućana Ruske delicije da si kupim dvije tri litre kvasa, niti do vas tamo malo istočnije da kupim kakav božićni poklon za svoga traktorića, niti u Algoritam po jednu specijalnu i rijetku knjigu koju dugo već mjerkam... a valjda bude bolje nova godina, nove mogućnosti... baš ;-)

    avatar

    04.01.2018. (19:06)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Baš sam se pitao gdje nam nestade jedini komentator, ali eto sve si nam pojasnio. Hvala ti na dobrim blagdanskim željama i nadajmo se da u ovoj Novoj godini nećemo doživjeti deja vu prošlog stoljeća, kad se desetu godinu od ekonomske krize i službeno zapalila iskra svjetskog sukoba. Stoga prije nego se to nedajbože desi, svrati po neki poklon za svog IMT-eja, pa da ti proslijedim davno obećano sjeme. Ko šta je Sadam svojedobno proslijedio banku sjemena Asadu... ;)))

    avatar

    07.01.2018. (17:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...