Komentari

voltaren-salt.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • voltaren

  Meni je danas svečan dan, obilježavam datum našeg prvog susreta. Naravno, bilo bi još ljepše da si i ti ovdje, ali bit će lijepo i ovako.

  Nisam sigurna obilježavamo li mi dane ili je pravilnije reći da neki dani obilježavaju nas.

  avatar

  14.02.2018. (06:44)    -   -   -   -  

 • Čuvarica pinkleca

  mislim da dani obilježavaju nas ili je to uzajamno sinhronizirano obilježavanje....
  dugo si na blogu i znam da znaš da si moraš sama staviti prvi komentar da budeš vidljiva....ne želiš to , pišeš pod više nickova ili.... ?

  avatar

  17.02.2018. (18:18)    -   -   -   -  

 • voltaren

  Hej, pinklec :)
  sviđa mi se ideja prožimanja s danima, podsjeća na život.
  Pa jesam prva ostavila komentar, mislim - prije tebe? Ne znam zašto je tada pisalo nula komentara, ponekad se tako dogodi, ne često. Ali sada nakon tvojeg uredno piše dva komentara, kada si ti stigla i ja sam postala vidljiva :)
  Ne, do sada na ovom servisu nisam pisala pod drugim imenom, nego naprotiv, ovdje nas dvoje pod istim imenom piše jedan blog, nije riječ o podvojenost osobnosti :) Nego o neozbiljnom znanstvenom projektu. Ne znam zašto si pomislila da pišem pod više imena, podsjećamo te možda na nekoga? Uglavnom, ima već točno četiri dana da razmišljam baš o tome, o još jednom blogu koji ne bi bio projekt, nego samo moje mjestašce za organiziranije zapisivanje. Ako se ipak odlučim za tako nešto, bi li me ti ponekad posjetila? Rijetko čitam druge blogove, ali tvoj sam upamtila i ponekad svratim do tebe, sviđaju mi se neke tvoje boje.

  avatar

  18.02.2018. (23:35)    -   -   -   -  

 • voltaren

  Sretan Uskrs! :)

  avatar

  02.04.2018. (23:03)    -   -   -   -  

 • voltaren

  Sretan Božić i Nova godina!

  avatar

  27.12.2018. (22:25)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...