Komentari

usputne-biljeske.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • dugoprugash

  zlazne zbice - pisanje svjetlom

  avatar

  25.10.2017. (20:19)    -   -   -   -  

 • More ljubavi

  Kako fotografirati, kako naučiti kako? ....
  Mislim da je najbitnije kako čovjek sam doživljava svijet oko sebe, kako ga vidi. Bez toga sve studije o fotografiji su suvišne.
  Volim svijet gledati kroz objektiv, na svoj način. Volim kada taj moj doživljaj prenesem na onoga tko gleda fotografiju.
  Član sam Fotokluba Rijeka. Jedini smo fotoklub u zemlji koji ima vlastitu galeriju. Svaki se tjedan nalazimo i razgovaramo o fotografiji ( iskreno govoreči nisam čest sudionik). Imamo predavanja o fotografiji, imamo sekciju mladih, svaki tjedan imamo novu izložbu, imamo tematske izložbe. Dakle izuzetno aktivan klub.
  Pored svega što sam mogao naučiti o fotografiji ja sam uvijek svoj, uvijek poseban. Često znam prigovoriti o toj uokvirenosti fotografije u određene zakone i standarde. Znam otvoreno kritizirati trčanje za skupim najnovijim aparatima na čijim se snimcima može vidjeti dlaka u dlaki. Ljudi postaju robovi tehnologije a da toga nisu ni svjesni.
  Uvijek svoj, to je največa vrijednost koju nalazim u fotki.
  Na margini je i ulaz u moju galeriju na Flickru, ako te zaintrigirao ovaj komentar.

  avatar

  26.10.2017. (11:31)    -   -   -   -  

 • More ljubavi

  Vidim da se videa u galeriji ne otvaraju ako nisi logiran. Zbog toga dodajem i jedan krasan video zatvaranja hibiscusa, koji sam radio od cca 150 framova. A ima na mojoj stranici na yutrubi i videa iz Japana.
  Hibiscus
  .Fotoklub Rijeka je jedan od nastarijih u Hrvatskoj.

  avatar

  26.10.2017. (13:06)    -   -   -   -  

 • j.

  Uopće ne ulazeći u Tvoje bavljenje fotografijom, nakon što sam pročitao ovaj predivan post, usuđujem se upitati: a što je s Tvojim talentom za pisanje? :)))
  Hvala na ovoj hrpi opširnih i poučnih stvari. Pozdrav!

  avatar

  26.10.2017. (17:59)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...