Komentari

david-medurecan.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • DAV&D

    Eh Martina... :P

    avatar

    03.10.2017. (18:41)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    profesionalnost se očituje u ocjenjivanju bez predrasuda što kod martine nije slučaj. meni osobno twerkanje nije nešto što će me naročito privuči ali da mala sara ima talent to je neosporno.

    avatar

    03.10.2017. (19:01)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Gledam taj show po par minuta po epizodi, naime upravo toliko mi treba oko natezanja s ukućanima da se hitno prebaci na bilo koji drugi program, jer mi je forma tog showa strahota, i to najviše žiri, od žirija najviše ta Tomčićka. Što se mene tiče, ta žena je nenormalna i ne bi ju pustio ni u koji show, njen ego ne stane ni u jako velike dvorane, a bezobrazluk još manje. Gadi mi se taj njen stil i preseravanje.

    avatar

    03.10.2017. (19:35)    -   -   -   -  

  • DAV&D

    O da itekako heheh :P

    avatar

    03.10.2017. (20:36)    -   -   -   -  

  • Dobri duh Brodića

    Mnogi su primjetili Martinino zajapureno komentiranje talenta pojedinih kandidata.
    Napuhnuta poput žabe skunkača, s visine docira po samo njoj znanim kriterijima o sposobnostima natjecatelja.
    Naročito se izblamirala s primitivnim komentarom twerkašice Sarah, na koju se okomila hineći tobože neke (nepostojeće) visoke moralne standarde, po kojima je nešto slobodniji nastup Sarah kod nje izazvao zgražanje i neumjesne komentare.
    Ako joj je takva show forma neukopiva u njene (glumljene) moralne zasade, trebala je ići za časnu sestru, a ne se ovdje producirati nad potpuno nedužnom Sarah, oja je mnogo truda uložila u svoj nastup. To se mora priznati bez obzira na ovakvo ili onakvo kritičko mišljenje o moralnom aspektu nastupa.
    Prenapuhanost Martine ima polazište u visokoj funkciji njezinog oca (bio je neko vrijeme predsjednik sabora RH), zahvaljujući tomu je u mnogo čemu imala nezasluženu prednost pred drugima i sasvim sigurno može njemu zahvaliti što ju je gurao kroz život po manje trnovitim stazama.
    Vjerujem da je imao umješane prste i u njenoj karijeri kao pjevačici.
    Takva osoba bi iz pristojnosti barem šutjeti u procjeni nečijeg nastojanja u koj je uložen ogroman trud, za razliku ode sebe same koja je nezasluženo preskočila mnoge stepenice penjući se prema vrhu.

    avatar

    26.12.2017. (00:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...