Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Divlje srce

    Pozdrav, knjiški moljac.
    Jako mi se sviđaju tvoji osvrti i čitam ih već godinama, no da budem iskrena, ne pratim te redovito.
    Možda ću sada, kada si postao slavan, to promjeniti. :)

    avatar

    06.09.2017. (08:39)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    znaš kako kažu, bolje ikad nego nikad :-)

    avatar

    06.09.2017. (08:48)    -   -   -   -  

  • Deseta umjetnost-enigmatika

    Nisam Vam htio dojaviti misleći da će to netko drugi učiniti ili da kupujete Kvizoramu. Drago mi je što sam pogodio. Jeste li riješili kriptogramku? Inače, ja otvaram vaš blog radi knjiških naslova i njihovih autora. Lijep pozdrav!

    avatar

    06.09.2017. (19:32)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    Zahvaljujem iako ne vjerujem da sam zaslužio toliku čast. Nekako pretpostavljam da sam se u kriptogramki našao zbog brojnosti i različitosti slova u svom imenu i prezimenu;-). Kupio 2 primjerka , jednog čuvam neokaljanog a u drugom riješio kriptogramku. Inače, roditelji redovito kupuju Kvizoramu i oni su mi i dojavili da su me našli u njoj. Hvala još jednom!

    avatar

    07.09.2017. (07:15)    -   -   -   -  

  • samopoezija

    Jesi, jesi, zaslužio si tu čast, ne pravi se skroman, znamo te, bre. Nadam se da će ti uskoro društvo u kriptogramki činiti i najpoznatiji akronim u recentnoj hrvatskoj književnosti (pogodi koji, možeš pogađati tri puta).

    avatar

    08.09.2017. (18:56)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    svene, pa jasno ti je da ne merem pogađat dok mi ne objasniš što je to "akronim" , pa ne misliš valjda da ja znam što je to ;-)
    ali da tebi skromnost ipak jest vrlina koju ne glumiš dokazao si nazvavši se najpoznatijim akronimom u rec.hrv.knjiž a ne najpoznatijim pjesnikom u rec.hrv.knjiž. :-)
    a sad bez zahebancije : prijateljski savjet - uspori malo brate, ne moraš baš sve što napišeš okačit na fejs ili blog, hiperprodukcija je odnijela već mnogo žrtava

    avatar

    11.09.2017. (07:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...