Komentari

goga-mario.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Smisao Života

    ...neka si ih istresla :)...

    avatar

    31.08.2017. (20:46)    -   -   -   -  

  • jelen

    Kaj on radi s tim vremenom kojeg ima na pretek, samo planduje, blog ne piše... bolje nek da malo tog vremena tebi!

    avatar

    31.08.2017. (21:47)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    Smisao Života@smisao života je i izbacivanje sve negativne energije iz sebe...
    jelen@ma dobar je on, on meni daje svoje vrijeme, samo su nam ipak reazličiti pogledi na vrijeme...:)

    avatar

    02.09.2017. (12:21)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Dobro je izbaciti negativnu energiju iz sebe, čemu trpiti? I meni je u zadnje vrijeme dosta svega, skužiila sam da sam predugo trpjela neke stvari. Sad to izbacujem po spisku i mogu reći, vrlo dobar osjećaj! :)

    avatar

    02.09.2017. (16:10)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    Pozitivka@istina, dobro, čak požejno je, izbaciti negativnu energiju iz sebe, ali ono što meni stvara problem je na koji način. Često trpam u sebe, i trpam i već me guši, ali ja ću još uvijek rađe na sebe, jer sam previše obzirna, pa nedo Bog da nekog povrijedim.

    avatar

    02.09.2017. (16:49)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Nova tipkovnica...super...i ja sam sa svoju prezadovoljna...imam englesku ali nema veze...a negativnost...ne volim to ni takve ljudi...Pozdav Tebi!

    avatar

    02.09.2017. (20:13)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Hvala na posjeti i komentaru, Uvjek ste mi Dobrodošli!

    avatar

    02.09.2017. (21:44)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Ah, gibanje, kao da su u njemu sva objašnjenja. :) Super za novi laptop, no meni je još uvijek najdraža stara tipkovnica običnih kompjutera na poslu, malo je šira, taman za prste. Doma na laptopu uvijek tražim dže je tipka delete, a o propuštenim i neuhvatljivim slovima da i ne govorimo. Kad bi se čovjek mogao gibati brzinom bliskom brzini svjetlosti, svakako bi to tada imalo značiti da mu je masa vrlo mala ili zanemariva, tj. da se 99,999% njegove mase pretvorilo u svjetlost, a to bi onda dalje moralo značiti da je ostvario Mokšu i da je sasvim blizu postajanja Uskrslim Majstorom (koji je "uzeo" 5. Posvećenje kojim je 100% njegove mase postalo svjetlošću). Adepti ne žive u vremenu, kao što znamo. Stoga, ne mre se tako i na takav način govoriti: kaj bi bilo kad bi bilo. To su zamišljanja slična zamišljanju kvadrature kruga. :) Subatomske čestice posjeduju svoje subatomske čestice, biotrone (kako ih je nazvao Paramahansa Yogananda), čestice etera ili životvorne prane. Wilhelm Reich zvao ih je orgonskom energijom pa je orgonskim topovima razbijao oblake i iscjeljivao ljude, što je bilo previše za zatucane Amere pa su ga strpali u zatvor. Dakle, prana ili eterička energija koja tvori naše finotvarno ili energetsko tijelo nema problema s odnosom mase i brzine. :)) Stoga su za one, koji se znaju izmigoljiti u svoje eteričko tijelo u svjesnom stanju i njime uokolo putovati, razdaljina i vrijeme mačji kašalj. Još više dimenzije imaju još veće putničke benefite, a kauzalno tijelo učas premosti galaktike. :))

    avatar

    13.09.2017. (23:08)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    @Mariano
    ...kak se ne bi moglo govoriti kaj bi bilo kad bi bilo, jel viš da se more, osim toga nigdar ni bilo da nekak ni bilo, i nigdar ne bu da nekak ne bu :))...

    avatar

    17.09.2017. (16:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...