Komentari

diogenovabacva.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • O-da životu!

    Pročitah tebe, Šimlešu, "mog" Riječanina...ja- riječka pička!
    Svjesno ću zaključiti da bi bilo kakva karakterizacija vaših djela i od mene napravila pokondirenu tikvu.

    avatar

    23.08.2017. (12:57)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    Meni nije sjeo već kad je počeo kenjati o janjetini pa daljnje prekenjavanje nisam skoro ni čitala, iako sam u principu riječka pička. Tvrditi da je svatko tko jede janjetinu krkan koji se ne zna služiti priborom za jelo isto je kao i tvrditi da je npr. svatko tko se zove Flavio fijumanski pizdek ili da je svaki Zagrebčan hohštapler tipa gospon Fulir. A onda Flavio nije ništa bolji od krkana kojemu je svaki Srbin četnik a svaki partizan Srbin, pa ma koliko se gledao u zrcalo i divio sam sebi i svojoj (stereotipno za wannabe digić likove koji se zovu Flavio) zalizanoj frizurici i majičici Robe di Kappa, Navigare ili nešto slično :P

    avatar

    23.08.2017. (23:39)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    Vidim da ste se uhvatile za ovo riječke pičke. :D
    Dobro, iz ničega se ne čita da ste vi to tako shvatile, ali očito je hvatljivo pa ću za svaki slučaj ipak naglasiti: da je netko tu za mene "riječka pička", ne proizlazi iz samog bivanja Riječaninom, pa ni Riječankom.
    Potrebno je (ima još par diskretnih flavijevskih očitovanja, ali da svedemo na centralno) da smatra da ga se ne tiče kad netko viče ZDS. Sam to neće činiti, ali ako tko drugi čini, njemu je okej - što ga definira kao suštinski krkana, dok si istovremeno utvara da ga kozmetičke urbane manire razlikuju od krkanluka.
    Dakle, tek ako je i vama okej da drugi viču ZDS - onda ste riječke pičke (u tom negativnom smislu, u kojem su riječke pičke najgore). Ako vam nije okej, možete i tisuću puta biti iz Rijeke i urbanih manira.

    avatar

    24.08.2017. (01:47)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    Svaku poštenu riječku pičku itekako se tiče kad netko više ZDS i veliča fašiste. Dakle, Flavio i njemu slični su riječke pizde a ne pičke.

    avatar

    24.08.2017. (12:13)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    Primjedba na mjestu - prema definiciji iz Variola vere!

    avatar

    24.08.2017. (13:11)    -   -   -   -  

  • Emi Gablo

    složila bi se s kojoticom, odnosno njenom zadnjom konstatacijom. skoro je i meni došlo da branim te riječke pičke jer mi se čini da je pička tu nekako nevina, a zloupotrebljena. :) dočim je pizda više karakterna osobina. :)
    je, šeralo se tog lika mahom po face-u, a naročito riječka ekipa i to s oduševljenjem koje ja ne oćutih čitajući ga. mišljah da je to možda zbog janjetine (jer volim janjetinu), a onda je doša onaj ZDS di je lik usra i šefa i stanicu i kilometar pruge pa se onda stadoh iščuđavati ovima koji ga šerahu. kako im je to mogao provući kroz uši, a da im nije došlo do mozga? ili imaju isti stav? no neke šeratelje znam i nisam imala takav dojam za njih. moguće da čitaju svaku petu rečenicu.
    da, ono što sam zapravo htjela reći je da se slažem s tobom. :B

    avatar

    24.08.2017. (15:12)    -   -   -   -  

  • Livia Less

    Pročitala ponovo, ovog puta s punom koncentracijom, izvrstan tekst. Flavio mi je bio simpatičan, ali nakon ovog tvog seciranja postao je običan. Ne seljak ili krkan, kako tvrdiš, naprosto, običan, i u svojoj običnosti potpuno iskren.

    avatar

    16.09.2017. (01:05)    -   -   -   -  

  • Livia Less

    Ne mogu otvoriti svoj blog. Lastane Pero, šta mi se dešava, u čemu je problem?

    avatar

    02.10.2017. (18:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...