Komentari

vjesnik-istine.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • eum

    Nakon par godina otišli su mnogii koji su zaslužili tvoje kritike kritike javnsti, predsjednik, premijer, ministri...ipak se glas kritike daleko čuje kroz javno mnijenje koje djeluje i van pojedinca slično kao naši planovi koji se realiziraju u planirano vrjeme onako kako smo zamislili puno bolje nega kada se ostvaruju "spontano"... vrijeme leti a mi nemamo kamo nego sa njim vraćati se u mislima i djelovati ukorak... otišli su a ostaju obi koji zavređuju nastavljati kritizirati nove nepravde ili pojedince...to oplemenjuje svijet koji nastavlja rasti ...

    avatar

    02.08.2017. (20:46)    -   -   -   -  

  • MiB

    Z@ EuM: Da upravo tako! Ili kako rece Stepinac u jednoj svojoj propovjedi: "prosao je i Herod, prosli su i rimski carevi..., a Bog je i dalje tu".

    avatar

    02.08.2017. (20:51)    -   -   -   -  

  • Tragovima Istine

    Obucite svu opremu Božju da se mognete oduprijeti lukavstvima đavlovim. Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta, protiv zlih duhova po nebesima. Zbog toga posegnite za svom opremom Božjom da uzmognete odoljeti u dan zli i održati se kada sve nadvladate. Držite se dakle! Opašite bedra istinom, obucite oklop pravednosti, potpašite noge spremnošću za evanđelje mira! U svemu imajte uza se štit vjere: njime ćete moći ugasiti ognjene strijele Zloga. Uzmite i kacigu spasenja i mač Duha, to jest Riječ Božju. Svakovrsnom se molitvom i prošnjom u svakoj prigodi u Duhu molite.

    Sretan povratak!!! Neka te Gospodin Duhom svojim vodi!

    avatar

    07.08.2017. (15:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...