Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • NF

    postao sam, ne svojom željom, nego darom za rođendan, vlasnikom pametnog sata. ugradio sam najjeftiniju memorijsku karticu i već si smislio izazov, napraviću s tim fotografskim smećem bolji fotoblog od većine ovdašnjih. ali šipak. budući da imam veteranski laptop, nije moguće na njega bluetooth tehnologijom prebacivati fotke, nego, dok su još učenici tu, poslat fotke, da mi ih moje oni odmah prosljeđuju mailom. nevjerojatno, al ne postoji trenutno u rijeci zahvaljujući zaposlenima u tri glavna internet operatera, mogućnost, da pošaljem pametno sam sebi fotku, jer baš nikom nije jasno, kako to s pametnim telefonom, a po njima, baš svima, je pametni sat bez parnjaka ništa, kako nemam internet na pametnom telefonu, a bez tog ništa ne može. koristim pedometar, fotkam, brišem baš neuspjele jer tu, na pametnom satu ih ima, na ljeto putujem u berlin, riješit će mi prebacivanje jedna političarka, ima staru sim kartu i ideju...

    avatar

    14.06.2017. (21:07)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    ja sam u onih nula cjelih nešto posto kojima ne pada na pamet poglupiti uz pametni telefon, čak ni uz kameru na običnom telefonu (moje smećence od mobitela istina ima kameru, ali to je više teoretski).
    Neki dan sam slušao neki prilog na radiju o starim fotografskim radnjama i starim, oldschool fotografima, tamo negdje s početka 20.st u Ri, a slično je sigurno bilo i u drugim gradovima. Tad je fotka imala stvarnu težinu i moram priznati da mi se to vrijeme više sviđalo od ovog današnjeg gdje doslovno svaka budala u trenutku kad upali mobitel sebe počne doživljavati kao umjetničkog fotografa. Dobro si naveo sve ove posljedice omasovljenja fotkanja. Danas je sve perverzija, skoro da nema ništa što nije.

    avatar

    15.06.2017. (05:16)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ne volim kameru na mobitelu - volim fotkati s "normalnim" fotićem....Bolje i ljepše fotke...Pozdrav, L+B+G

    avatar

    15.06.2017. (11:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...