Komentari

astra33.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Škola na samrti

    Čitajući ovo, mislim se JEL TI TO OPISUJEŠ MOJU ZBORNICU/mUČIONICU??? Moje misli, čak i plave zastore? Moje kolege??!!! Draga moja kolegice... ne znam što bih rekla osim da pišeš i dalje... netko nas mora čuti. Ja sam napisala i ti si me čula kad mi je teško - i lakše mi je. Ne zbog tvoje nevolje, već zbog toga što si PRAVI ČOVJEK, a ne gnjida, kao naši Veliki Vođe. To me tješi - ima još ljudi s kojima vrijedi pričati, koje vrijedi slušati i čitati -HVALA! Meni se trenutno više čita nego piše. Za umrit mi je, a ne mogu, a za živit mi se ne da ;-) Puštam da to stanje prođe - jer sve prolazi, pa i sranje. Čitajući tebe, lakše je!
    I kod nas je izbor za naj učenika prošao sramotno: svađa, vikanje, pjenjeje!!! Strašno!

    avatar

    15.06.2017. (11:16)    -   -   -   -  

  • Škola na samrti

    Ni kod nas Velika Vođica iliti Šefika nije ni zucnula o sramotnome završetku izbora za naj učenika....!!! Veliki Vođe su klonovi ;-)

    avatar

    15.06.2017. (11:28)    -   -   -   -  

  • Ništa spektakularnoga...

    Uf, drago mi je, beskrajno mi je drago, što je ipak netko ovo primijetio jer ono što se događa van svake je pameti. Dok sam čitala tvoje redove i ono između njih, šokirala me prevelika sličnost atmosfera koje vladaju u našim školama. Hvala što si me potaknula da zaustim... I imaš pravo, proći će... samo, kada?

    avatar

    16.06.2017. (00:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...