Komentari

freshcayg.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


 • FreshCaYg

  slike su sa interneta, nisan i valjda ja slika

  avatar

  04.06.2017. (08:27)    -   -   -   -  

 • DOMENICO

  a ja san te baš tia pitat.. ča si ti radia u Milanu? službeni fotograf :)))))

  avatar

  04.06.2017. (08:57)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  pikčerista :)))

  avatar

  04.06.2017. (09:12)    -   -   -   -  

 • Blokirani

  sračan je dokazni izdajnik i da je principijelne vlasti tribalo bi njemu i njegvima oduzet sve. baš ka i SDP ča se u njega kune. u svakoj nrmalnoj državi vlast bi to već odavno učinila al na žalost, svi znademo kako rvacka još ni normalna država jerbo uz sračana veliča i oneg krvnika koji je 1945 u par misec likvidira svakog sedmog rvata. A!

  kakva god bila odluka arbitraže iz koje se povukla/istupila jedna strana pravno je ništavna i niko na ništa ne obavezuje. to znade svaki pravnik pa tako i pravnik počitnik. zato mene ta arbitraža i ne brine. E!

  više me čudi to ča Kolinda ide u Cpbiju na inauguraciju onem četniku umisto da tamo pošalje zaminika neko zaminika neko potrčka iz njeno protokola. tako bi postupila Merkelica i bilo bi OK. a ovako bidna samo pokazuje kako se malo pogubila i zato gubide simpatije oni ča su je birali. jerbo tko šti mislija al birači nisu blesavi ponešto upamtidu ča se vidi na broju glasovi SKJ-SDP i SKH-HDZ koji se iz izbora u izbor smanjivadu. I!

  no to me zapravo ni ne čudi jerbo svako malo i ovdi na blogu neko zapiva četničku pardon balaševićevsku. četnik je četnik a još je veći četnik antifa koji s takvon pismon drka svoj q..ac il češka svoju p..ku. O!

  pozdrav Zagrebu sa škojića pa nek tamo bira tko oće il nek ne bira tko neće. fetižetasta i ja ovdi uživademo u jutarnji cvrkut ptići i mirisu mora. U! :)))

  avatar

  04.06.2017. (09:38)    -   -   -   -  

 • v

  I ode on, tako, u umjetnike... :))

  avatar

  04.06.2017. (10:12)    -   -   -   -  

 • vrlo prozirno

  Boze prosti di s nasa te pikcers?, oti doli pari kada je umnozeno naguzilo onoga gori pa se posli toga mora jos priobuc, svirat i pivat, a iz njega pobigla svaka forca, nabotile mu oci ka dva kumpira i gleda bidan di su tulipani. :-D

  avatar

  04.06.2017. (10:15)    -   -   -   -  

 • tignarius

  hrpa povampirenih pedera je napala naše mladiće
  zaštitari su uspjeli uloviti jednog i malo ga "educirati" o sexualnim slobodama
  (iz izvješća drugih aktivista)
  a Koli bu u marširala uz onu Bajna Luko i ta tvoja sela..

  avatar

  04.06.2017. (10:21)    -   -   -   -  

 • vrlo prozirno

  Nisi usteka komentare na ni drugi blog

  avatar

  04.06.2017. (10:38)    -   -   -   -  

 • DOMENICO

  prozirni...aj se višje i ti registiraj.. načini blog pa izguraj freša :))))

  avatar

  04.06.2017. (10:58)    -   -   -   -  

 • vrlo prozirno

  Dome bi ja ali mi neda fresh :-)))

  avatar

  04.06.2017. (11:46)    -   -   -   -  

 • sagittariusclassic

  ...Dakle, autoru fotošopiranog Milana Hendrixa - naklon do poda! Bravo majstore! :)))))))
  I tebi Frash, hvala što si to pronašao. Sliku sam mam spustil u komp i poslal mom sinu, snowflakes ljevičaru, uz poruku "moj gradonačelnik", samo da ga iznerviram u nedjeljno jutro...:))))))))))))))

  ps. ja, naravno, ostajem pri onome što sam jučer napisao :))))))))

  avatar

  04.06.2017. (11:47)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Muči blokirani more bit da će nan Slovenci objavit rat, onda moremo poslat DVD Sv. Križ Začretje da ih okupira.

  avatar

  04.06.2017. (12:02)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Ko je otiša, di je otiša zašto ja zadnji uvik sve Saznan :)))

  avatar

  04.06.2017. (12:03)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Eno prozirni opravija san :)

  avatar

  04.06.2017. (12:03)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Tigi di nan je Blogi, jes vidija da je neko opet iznervira one Alahu akbar ginekologe, još će koji i blogija prigledat, ajmo mi njega zvat nek on ide doma

  avatar

  04.06.2017. (12:07)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Sagitt jesi ga vidija ja san juče odvalio kad sam ga snimio :))))

  avatar

  04.06.2017. (12:08)    -   -   -   -  

 • Nitko

  Antife misle da smo mi glupi pa da nećemo skužiti da su inscenirali premlaćivanje gaya kako bi na većinu Hrvata svalili pečat fašizma, a zapravo dokazuju da su sami fašisti nad fašistima. Jadni dečko, nastradao je kao žrtva pogane kvazianatifašističke politike.

  avatar

  04.06.2017. (12:52)    -   -   -   -  

 • Blokirani

  ča se rata tiče, evo ti moje strategije za sloveniju. pošajemo in dva DVDa iz Istre. jedan za teran a drugi za pršut, a ka pojačanje onon za pršut još jedan iz Dalmacije. pa in još pošajemo DVD iz Slavonije jerbo bidni svojatadu i kulin, a bogami i čvarke. zagorci se ne bi smili mišat jerbo u nji diretor raste u svakon dvoru pa tu ni jasno kolko oni trsa diretura imadu i koliko trsa čini jedan DVD jerbo sve smišadu s vodom i nazovedu gemišt. a uz gornje DVDe pošajemo in i ambulantna kola s ljudin u žutin pregačan i velkon iglon da smiridu kad se oni Joras počne batrgat i buncat. triba jadnika jerbo niko pa ni psihički bolesnici.

  pravci kojin DVDi idedu u napade jesu:
  a) prema mariboru pa kad Dalmatinski DVD (po mogućnosti iz Zagore jerbo oni s otoka i obale morade pazit na požar) uđe u maribor oma in raspalimo Thompsonov koncert i to da se čuje od Spielfelda do Macelja. ratne zarobljenike zaposlimo neka radidu za oni komadić ceste da i s njiove strane bude pristojn i EUropejski ka ča je s naše, Rvacke.
  b) oni dva DVDa iz Istre moredu se dogovorit, ko će na Novu Goricu a ko na Postojnu jerbo ne more se samo pršut i teran branit. tu je i ona albino ribica koja sanja plavo more pa se i na nju morade pazit da nešto sjebe i ne ulovi u mutnon.
  c) Slavonskom DVDu zadatak je uć u Celje i satrt oni njiov kvazi kulen i kvazi čvarke, a i šunku, pa zlovenci ako oćedu nek kupuju izvorno, Slavonsko.
  d) ekipa s žutin kolima će se stacjonirat u portorožu pa tamo more kockat do mile volje (za Dalmatince je oni casino u šentilju) čekajuć da Joras dobi napad. a kako tamo dolazidu bogate, sisate i guzate strankinje - švabice, talijanke a i poneka francuskinja tamo bi postavili stožer okupacjski snaga pa nek se ponešto i za nas nađe. ja se odmah bilježin za francuskinju jerbo ona volide vodit jubav a i meni je rat mrzak.
  e) da se ne bi reklo da smo okupatori slovencima ćemo dozvolit da se gužvaju u ljubljanskoj, kranjskoj i triglavskoj guberniji di ćemo morat plaćat naše policjote da ih nadgledadu ča rade. za to bi in ubirali harač a jednako i z sve naše ostale izdatke u sloveniji da ne mučidemo ovi naš napaćeni rvacki živalj.

  E!

  avatar

  04.06.2017. (13:52)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Jebeš antife, šta bi reka vrhunski hrvatski mislilac šaka jada :)))

  Jebate Blokirani ti bi organizira vatrogasnu olimpijadu :)))

  avatar

  04.06.2017. (13:55)    -   -   -   -  

 • tignarius

  ja mislim da se Blogi "pakira"....(((

  avatar

  04.06.2017. (14:27)    -   -   -   -  

 • Pfingsten

  Je li u redu ovako se vulgarno izražavat u postu na današnji dan?

  avatar

  04.06.2017. (14:34)    -   -   -   -  

 • vrlo prozirno

  Meni se pari da je blokirani vrhunski strateg, ja bin njega omar za ministra o teritorijalnoekonomske i gurmanske odbrane a sa zastiton svin DVD-able sredstvin. Ne samo da bi slovencin usa straj u guicu nego i svin nin cai zlonamirno podrzaju u njiovin teritorijno gurmanskin spletkan.

  avatar

  04.06.2017. (14:39)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Miraleme ti si budala

  avatar

  04.06.2017. (15:45)    -   -   -   -  

 • Blokirani

  vatrogasnu olimpijadu? e bi! a medaje vatrogascin koji se natjecadu u ko će prvi dilila bi lično melanija koju bi postavili nešto ka gubernatora relikvije relikvijarum slovenije u što spadade ljubljanska vala (da imadu osićaj kako su pomorska sila), dolenjsko, kranjsko i triglavsko. domjenak bi bija u brdo kod kranj jerbo bi melanija tamo imala svoj dvor na istom onem mistu di su prvo karađorđević a kasnije broz jebavali slovence. sad bi tu umisto tuđe ruke bila domaća p..ka pardon melanija koja dođe nešto ka slovenka. pa bi i naša draga alpska braća i sestre konačno postali svoj na svome i imali svoju a ne tuđu jerbo sad jin vladadu bosanci i srbi ča su se prekrstili u slovence. E! :)))

  avatar

  04.06.2017. (16:07)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...