Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • semper_contra

    Ponižavali su ga, tukli, premlaćivali, ucjenjivali, prijetili mu, maltretirali djecu i obitelj, demolirali restoran i dizali ga u zrak, pljačkali ga, hapsili, sudili i zatvarali, tjerali ga da proda lokal i počinje ispočetka. A grad je gledao i šutio. Cijeli aparat slavne Republike Hrvatske, obavještajne službe, Hrvatska vojska, Ministarstvo unutarnjih poslova i Državno odvjetništvo navalile su na jednog gostioničara, samog protiv svih. Cijelo podzemlje slavne Republike Hrvatske, organizirani kriminal, gradska mafija, dragovoljci iz Lore i ustaše sa šankova navalili su na jednog gostioničara, samog protiv svih.

    Zaista ne znam kako je to mogao Dežulović napisati, pa to nije nikako moguće da se desi u Neovisnoj Državi Hrvatskoj, kulturnoj, uljudbenoj, kršćansko-katoličkoj gdje vrijedi 'Ljubi bližnjega svoga', gdje se donose zakoni da se ne smije ubijati pse (ali se mogu ljudi) i gdje žene ne smiju abortirati nego trebaju rađati buduće vojnike (koji će se školovati za ubijanje od drugih žena rođene ljude), ne, to se ne može dogoditi nikako, ni govora.

    avatar

    22.05.2017. (23:38)    -   -   -   -  

  • Zamela ih Oluja

    Nemoguće je bilo za očekivati da se u ono vrijeme raduješ balvanrevoluciji i samoproglašenoj SAO Krajini a da s druge strane uživaš blagodati zemlje Hrvatske.Prijateljevati sa novinarima Feral Tribune koji su svako zlo kontra Hrvatske u najtežim momentima i očekivati da te ovi drugi vole,nije išlo jedno s drugim...

    avatar

    23.05.2017. (08:01)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @mirčotinjo, zamelo ti pamet. na nesreću ovog naroda "svako zlo kontra Hrvatske u najtežim momentima" sjedilo je na njenom čelu, a ne u redakciji Feral Tribunea. zna se (Zna se) tko je šurovao sa Miloševićem i usred najžešćeg ratovanja sa četnicima istim četnicima prodavao naftu i oružje uživajući "blagodati zemlje Hrvatske". uživaju ih i danas, dovoljno su se nagrabili i napljačkali i za djecu svoje djece. i doista, očekivati da će banda takvog kriminalnog kalibra voljeti i na miru ostaviti miroljubivog, civiliziranog i poštenog čovjeka poput Bogdana (kao i časne novinare F.Tribunea, Kira, A. Zec i ostale), nije išlo jedno s drugim.
    ali kome ja to govorim, tipičnom nacionalističkom idiotu (ovnu) hadezeovog biračkog stada i prototipu njihova šovenskog krkanluka par excellence pa još iz Minken bojne.

    avatar

    23.05.2017. (09:49)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @semper, zaista, zaista.

    avatar

    23.05.2017. (09:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...