Komentari

nediljkonedic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Dinaja

  premetaljka je izazov mnogima... :)

  avatar

  04.05.2017. (03:43)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  :) plagijat samog sebe :) neka :) dok se sam plagiraš, to je ok :) ali kad drugi puknu plagijat pa se fino potpišu ispod njega i onda još počnu laprdati o tome, eeeeee.... to ti je bolje od Sabora :)

  avatar

  04.05.2017. (09:31)    -   -   -   -  

 • filip

  Siguran sam da je još netko objavio, možda i Mariofil? Treba Luku Pavičića pitati da provjeri u bazi. Sigurno još 3-4 komada ima prognoziram!

  avatar

  04.05.2017. (09:58)    -   -   -   -  

 • Borkan

  Nehotični plagijat?- mislim da je izraz u većini primera neprimjeran, kod sitnih zgonetaka postoji stalna mogućnost da se neka zagonetka ponovi.
  To se događa i kod nekih magičnih likova. Dali je to plagijat, kako Filip napisa, pitanje koliko jih ima. Ja bi to nazvao PONAVLJANJE. Prije tridesetak godina u Zagonetaču je objavljen članak da su dva autora poslala identičan magični lik koji je urednik dobio urasmaku par dana. Autori su jedan iz Hercegovine drugi iz Hrvatske, i nisu se poznavali. Ponekad se objavi neki rad podpisan sa dva autora jer je urednik dobio identičan uradak od dvojice sastavljača. Plagijata je bilo i biće jih i u buduće, ali u većini primjera je to pojavljanje neke već objavljene ideje,
  da je to tačno pokazuje i Nedjeljkov "samo plagijat".

  avatar

  04.05.2017. (10:14)    -   -   -   -  

 • Deseta umjetnost-enigmatika

  Filipe, mislim da se varaš. Ova pjevačica "bez mozga" nije popularna toliko godina. Ali, ako se Luka javi, točno ćemo znati.Branko, ovo je ponavljanje ideje, ali ja namjerno pišem "plagijat" da bih izazvao veće zanimanje kolega i kako bi to lakše shvatili pratitelji bloga koji se ne bave enigmatikom.

  avatar

  04.05.2017. (20:11)    -   -   -   -  

 • Deseta umjetnost-enigmatika

  Ipak si bio u pravu Filipe. Javio se Luka e-poštom i dodao još dvije premetaljke: Medvedovu iz 2002. i Koširovu iz 2009. Prvu sam pronašao i ja, ali Koširovu nemam jer sam izrezao list zbog neke križaljke. Već sam dopunio tekst.

  avatar

  06.05.2017. (00:43)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...