Komentari

volimslatko.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Volim Slatko

    Jedan mali dio sličica predivnog Rima.

    avatar

    16.04.2017. (22:06)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepo prikazana šetnja vječnim gradom u kome sam bio pred puno godina, a i bacio sam novčić u onu fontanu, znači moram se vratiti. Inače kaže se: Basilica San Pietro, Piazza e Scalinata di Spagna, Fontana di Trevi. (Naši hoteli sa samo tri zvjezdice su pojam za mnoge, pogotovo za jugoistok Europe, a i kako vidiš i za dio zapadne.) Inače, uvijek u Italiji probam gelato, espresso i pizza i do sada me nisu razočarali, makar bila i pizza al taglio, ali već nisam bio dugo a naši na Kvarneru i u Istri se trude biti sve bolji, a oni valjda sve više brzinski.

    avatar

    16.04.2017. (22:57)    -   -   -   -  

  • Volim Slatko

    Gogo to sam sa neta skidala pa nisam ni skuzila da je pola talijanski a pola engleski.....sve cika google zna a ja samo provjeru bacila .....lako tebi ti talijanski govoris a mene su opet razocarali, mislim na talijane, al to je moje iskustvo......i da mislim da se talijani gore na sjeveru puno vise trude oko svega nego ovdje na jugu....a i veli se da sta juznije to tuznije....vrijedi i za hr

    avatar

    16.04.2017. (23:22)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Na sjeveru Italije sam se uvijek dobro proveo, pogotovo u alpskom dijelu, sve čisto i uredno. Mogla si jednostavno hrvatski, npr. bazilika sv. Petra, a ovaj ingleški se zbilja svagdej ubacuje, evo i na računalu mi sve po njihovom . (A sada trk u London i fotku sa natpisom Ponte della torre sul fiume Tamigi (Tower bridge, a Tamigi je Temza) za ravnotežu, he.

    avatar

    17.04.2017. (00:22)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Da,lijep je Rim..no sva ta pompoznost kao i Pariza me pomalo odbija...narocito tzv.vojna sigurnost zbog terorizma...nekako mi draza pocela biti istocna i srednja europa..

    avatar

    17.04.2017. (07:20)    -   -   -   -  

  • mucika

    Lipo, lipo, svega si lipoga vidila i doživila a grubo zaboravi ...

    avatar

    17.04.2017. (10:23)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Lijepo. :)

    avatar

    17.04.2017. (21:11)    -   -   -   -  

  • tepam da ne krepam

    predivne slike!!!! Čula sam da je hrana loša od mnogih, ali valjda se sve to kompenzira sa svim tim predivnim građevinama i muzejima. Nek si ti bacila novčić!!!

    avatar

    13.11.2017. (17:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...