Komentari

astrosailor22.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • luki 2

    Jako lijepo! Volim Varševu; Poljska je divna...Tvoje fotografije to i dokazuju...Uživaj! Pozdrav, L+B+G

    avatar

    10.04.2017. (21:02)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Postoji li još na uglu Emili Plater i Swietokrzyske onaj talijanski restoran "Ti Amo"? Gazda je imao dva restorana, a hrana u njima je bila dobra samo kad je on bio tamo. Pa sam ga kombinirao s njegovim drugim restoranom, Mela Verde, u Chmielnoj.
    Ipak, najbolje je bile negdje oko Novog Swiata, gdje samu blizini stanovao, Swiantojanska 33, s pogledom na Zapiecek. ;)
    Bili su to predivni varšavski dani prije dosta ljeta. :)

    avatar

    10.04.2017. (21:21)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    "l2: hvala, da, Wwa stvarno biva lijepa u sunčane dane.
    @boc: po onom kaj vidim na webu, i te kako postoje, i reklamiraju se kao autentična talijanska kuhinja-vlasnik je Talijan. Nekad davno je to vjerojatno bio rijedak dašak shirocca ovdje. Danas je ponuda mnogo bogatija...pred par tjedana sam bio u autentičnom kanarskom restoranu, gdje mi je glavni konobar, koji je sa Kanarskih otoka, osobno priredio rođendanski barraquito. More bliskoistočnih i azijskih restorana raznih masti dobro pokazuju koliko se PL promijenila i otvorila. Na N.Swiatu sada češće čuješ španjolski ili talijanski nego poljski, hrpa vozača autobusa su ukrajinci, a crnci su normalna pojava, više se ne moraju bojati da će ih prvi kratkovrati ćelavko kog sretnu pokušati izbijeliti bejzbolskom palicom. Pola Bangladeša se preselilo ovamo, a ni Kineza bogatije sorte ne fali. Poljska se globalizira...tako nadoknađuju manjak svojih, koji su otišli zapadno u potrazi za (još) boljim sutra.

    avatar

    11.04.2017. (10:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...