Mmmmm, deluje bozanstveno! Ja sam probao i zecetinu u umaku od sljiva, trapist-piva i naseckane slaninice (sto Mujo veli: jedina nasa rijec sa duplim 'N' = slan'na)... Samo ti udri: probaj odrezak sa sosom od gorgonzole (vrhnje za kuhanje, gorgonzolu istopis, sol i peper. Probaj piletinu ili curetinu sa umakom od kockica dinstane mrkve prelivene sa malo meda i sirceta od maline (zamena: jabukovo sirce i malo sirupa od maline) a zacinjeno basilikumom...prijatno! :)
18.03.2017. (20:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jeo sam ja divlju veprovinu u umaku od šljiva, a znam često raditi piletinu, prsa u vrhnju sa gorgonzolom, s tim da gorgonzolu stavljam na sam kraj, tek da se rastopi i gotovo. Inače, ako se stavi ranije, ima nesnosan smrad.
18.03.2017. (20:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Izgleda fantastično, a i treba se potruditi za ovo jelo, bravo! Ineče takve stvarčice volim i s knedlama od kruha i malo pekmeza od borovnica, bobica... prava gurmanska stvar :)
19.03.2017. (20:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VladKrvoglad
Mmmmm, deluje bozanstveno! Ja sam probao i zecetinu u umaku od sljiva, trapist-piva i naseckane slaninice (sto Mujo veli: jedina nasa rijec sa duplim 'N' = slan'na)...
Samo ti udri: probaj odrezak sa sosom od gorgonzole (vrhnje za kuhanje, gorgonzolu istopis, sol i peper. Probaj piletinu ili curetinu sa umakom od kockica dinstane mrkve prelivene sa malo meda i sirceta od maline (zamena: jabukovo sirce i malo sirupa od maline) a zacinjeno basilikumom...prijatno! :)
18.03.2017. (20:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Jeo sam ja divlju veprovinu u umaku od šljiva, a znam često raditi piletinu, prsa u vrhnju sa gorgonzolom, s tim da gorgonzolu stavljam na sam kraj, tek da se rastopi i gotovo. Inače, ako se stavi ranije, ima nesnosan smrad.
18.03.2017. (20:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
na sliki je predobrooo!!!
18.03.2017. (21:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Izgleda fantastično, a i treba se potruditi za ovo jelo, bravo!
Ineče takve stvarčice volim i s knedlama od kruha i malo pekmeza od borovnica, bobica... prava gurmanska stvar :)
19.03.2017. (20:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...