Interesantno. Osobno bih bio oprezan s nečim što bi već po narodnom nazivu ukazivalo na "štavilo"... za kožu... znači gorko... "žuhko"... Ali kao dodatak npr. salati od poriluka - list ili dva - rado bih probao.
09.03.2017. (02:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bergaz
Interesantno.
Osobno bih bio oprezan s nečim što bi već po narodnom nazivu ukazivalo na "štavilo"... za kožu... znači gorko... "žuhko"...
Ali kao dodatak npr. salati od poriluka - list ili dva - rado bih probao.
09.03.2017. (02:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Iskreni trol
Uh, kako se meni to sviđa. Al neuka sam , pa mi nije baš svejedno brati kajgod. A nemam nikoga , pouzdanog, tko bi me podučio na pokaznom primjeru.
09.03.2017. (12:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepo izgleda, kao da si pola sastojaka uzela od mene.
09.03.2017. (17:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...