Komentari

gosponprofesor.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Bergaz

    Vidjeh neki dan na stupu u fakultetskoj četvrti upadljivu gerilsko-marketinšku naljepnicu za "student bube" (vidi ovdje).

    Ostavljam svekolikom puku da googlanjem pronikne u dosege istoga!

    "People Of The Lie"?! Nismo daleko!

    avatar

    13.01.2017. (21:09)    -   -   -   -  

  • Wall

    više je štete od štetočina, potpredsjednika parlamenta, osuđenog prepisivača, aktualnog ministra obrazovanja, prepisivača i najnovije- poluakademika koji tumače ozbiljno da je problem lažnih diploma više redaktura i tiskastva, a najviše- klevetanja dokazanih domoljuba (a za diplomu ćemo lako). djeca imaju nove uzore.

    avatar

    13.01.2017. (22:17)    -   -   -   -  

  • Neverin

    vazda sam pisao šalabahtere koje poslje nisam koristio jer bi naučio gradivo dok sam ga izrađivao. Vidim koliko potisnute gorčine tu ima. Podsjećaš me na mene kad je nešto u vezi odnosa države prema kulturnoj baštini. Abnormalno postaje normalno i ulazi mic po mic na mala vrata. Na početku kao spačka.

    avatar

    15.01.2017. (10:45)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    I ja se sjećam te serije Gorana Milića. I nisu se čudili samo u Australiji, nego i u Francuskoj, a i u drugim zemljama u kojima je to pitanje postavljeno, koliko se sjećam.

    Jednako se tako sjećam, vjerujem da se ne varam, da je u jednom intervjuu bivša ministrica Vokić izjavila da je prepisivanje OK jer je to dokaz da se naši učenici znaju snaći (sic!)

    avatar

    27.01.2017. (22:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...