vec dugo godina radim slicne slastice, bez secera, koristeci med ili javorov sirup... ne przim ljesnjake, mada jesu izrazajnijeg mirisa poprzeni...ovo ti je odlicno :)))
10.01.2017. (10:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vrelo, baš sam se nasmijala hahahah Kaparoculica, hvala, ja još uvijek preferiram popeći ih, znam da onda nije raw ali ;-) Gurmanka, ja sam ga nabavila u bio bio, ma može se to zamijeniti extra djevičanskim kokosovim uljem, onim bez mirisa, a datulje možeš zamijeniti suhom smokvom, mada bi u ovom receptu ja zamijenila suhom šljivom, ipak je neutralnija nego smokva...i obavezno namoći u vodi Gogoo nikad ne pržim, uvijek prepećem u pećnici, kratko, samo da puste miris. AfroDita, hvala ;-)
10.01.2017. (16:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zadnje vrijeme i ja koristim taj Nutribullet, za sada samo za guste napitke, ali kada sam vidio pošto su slični u odmorištima uz autocestu (1 dcl = 28 kn) već mi se isplatio. Naravno, između prženja (sa puno masnoća) i pečenja (bez ili sa samo par kapi) je velika razlika, ali čak i na kulinarskim portalima vidim da miješaju.
10.01.2017. (20:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
Jel ima još ljubitelja raw slastica?
09.01.2017. (20:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vrelo
a za tostirati lješnjake trebaš toster ili? ;)
lajkam... ovo fino.
10.01.2017. (10:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kaparoculica
vec dugo godina radim slicne slastice, bez secera, koristeci med ili javorov sirup...
ne przim ljesnjake, mada jesu izrazajnijeg mirisa poprzeni...ovo ti je odlicno :)))
10.01.2017. (10:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Fantastično izgleda!
Gdje nabaviti kakao maslac i mogu li se datulje zamijeniti nečim, nisu mi baš srcu drage :)
10.01.2017. (11:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Ovo bi se i meni dopalo, hrana je zdravija ćim se manje tretira. Da li lješnjake pržiš ili pečeš? mislim da ih je šteta pržiti.
10.01.2017. (11:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Afro Dita
Mljac. :)
10.01.2017. (14:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
Vrelo, baš sam se nasmijala hahahah
Kaparoculica, hvala, ja još uvijek preferiram popeći ih, znam da onda nije raw ali ;-)
Gurmanka, ja sam ga nabavila u bio bio, ma može se to zamijeniti extra djevičanskim kokosovim uljem, onim bez mirisa, a datulje možeš zamijeniti suhom smokvom, mada bi u ovom receptu ja zamijenila suhom šljivom, ipak je neutralnija nego smokva...i obavezno namoći u vodi
Gogoo nikad ne pržim, uvijek prepećem u pećnici, kratko, samo da puste miris.
AfroDita, hvala ;-)
10.01.2017. (16:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
U zadnje vrijeme i ja koristim taj Nutribullet, za sada samo za guste napitke, ali kada sam vidio pošto su slični u odmorištima uz autocestu (1 dcl = 28 kn) već mi se isplatio. Naravno, između prženja (sa puno masnoća) i pečenja (bez ili sa samo par kapi) je velika razlika, ali čak i na kulinarskim portalima vidim da miješaju.
10.01.2017. (20:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...