Komentari

suncokreti11.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Pozitivka

    Osobno sam vrlo zahtjevna osoba, ne tvrdokorna, samo zahtjevna osoba. Utoliko jer očekujem povjerenje među partnerima, a tu spada iskrenost i integritet i nema tog izgovora kojim bih opravdala prevaru, kako eventualnu svoju, tako i partnerovu. Nikakav alkohol, slučajnost situacije ili ljubav prema drugima uopće ne prolazi kod mene. Koliko dajem u svojim odnosima, toliko očekujem i od drugih. Ako se dogodi takvo što, vrijeme je da si kažemo zbogom. Netko će reći možda da sam zla i bezosjećajna, ali kod mene nema drugih prilika. ;)

    avatar

    16.12.2016. (11:25)    -   -   -   -  

  • stara teta

    na žalost, problematika je raširena otkad je svijeta i vijeka. samo što je sad dostupnije dolaziti do partnera i nalaziti se kojegdje. uvijek će se naći prikladan povod: nezadovoljstvo u vlastioj vezi, zasićenje, trenutak očaranosti, potreba za razbijanjem osjećaja osamljenosti i otuđenosti od vlastitog supružnika/partnera, bla, bla. strast, ah, tako ljudski, zar ne. pri tom se čuju floskule tipa: da mu je žena drukčija ne bi ni pomislio. ili: da, da, a ne pitaju s kim on to vara ženu, s drugim ženama, zar ne, pa znači da su zapravo žene krive. s ove ili one strane, ccc. statistički gledano više od polovice prevaranata su muškarci. a žene s kojima varaju češće su slobodne, nego u braku. najkompliciranuija izgleda situacija kad su u braku oboje, a zbog kojekakvih razloga nisu bili u stanju najprije raščistiti govna u vlastitom braku, pa onda krenuti dalje. takvima je prevara ugodni osobni izlet u razbibrigu. ima neke posebne degutantnosti u tomu: i jedno i drugo se vraćaju u krevet zakonitima još smrdeći po izlučevinama onog trećeg. ne mogu reći da ne shvaćam, nego ne mogu opravdati. mogu razumjeti, no ne suosjećati. registrirati, no ne biti neopredjeljena. a najveći kraval dojde kad te dotični najedammput "prestane" voljeti, pa se čudiš kaj mu je došlo da nakon svega što si pretrpio/la, čekajući, provodeći blagdane, godišnje, vikende, rođendane sam ko prst, brinući, odvajajući svoje vrijeme, osjećaje, bla, bla, a on/a se samo tako, olako povuče natrag u vlastiti brakić, kao da ničeg između vas tih godina nije bilo. rijetki su koji se stvarno iskreno pokaju pa više ne zastrane. više je onakvih kakvima se osladila pustolovina. ma kakve god isprike pronalazili i opravdanja. bljak.

    avatar

    16.12.2016. (11:45)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Nema tu više povjerenja, tak je. :o

    Nikad to neće biti isto.-.-

    avatar

    16.12.2016. (13:38)    -   -   -   -  

  • Zlica

    Druga jesu vremena, ali po (ne)skromnom mišljenju više ne toleriramo prevaru. Prevara je uvijek bilo, danas zahtijevamo vjernost.
    Ali, kako tko gleda :-)).

    avatar

    16.12.2016. (15:27)    -   -   -   -  

  • Neka druga

    Odavno sam prestala razmišljati što drugi kažu, misle ili osjećaju. Ne možeš se staviti u tuđu kožu, pa shvatiti zašto oni drugi drugačije razmišljaju. Ljudi donose odluke sukladno svom iskustvu, željama, potrebama, odgoju i trenutnoj situaciji u kojoj se nalaze. Upravo po tome se i razlikujemo. Zbog toga je vrlo nezgodno dijeliti savjete - jer je teško ući u tuđu kožu i za drugog donositi odluke.
    P.S. Ne možeš znati da li bi nešto oprostila ili ne ako nisi bila u toj situaciji.

    avatar

    19.12.2016. (23:16)    -   -   -   -  

  • Moje sretno dijete

    ja prevaru nikada ne bih oprostila. Tko jednom prevari opet će, kad-tad. Ako nekoga uistinu voliš i poštuješ nikada ti neće ni past na pamet počiniti prevaru.

    avatar

    20.12.2016. (06:22)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    hm, ovdje ti spominješ isključivo prevare seksualne naravi od strane muškaraca, a što je sa emocionalnim prevarama od strane žena? zar to ne spada u isti koš? ili, kada je riječ o prevari, onda se kao takav razmatra samo fizički akt, a? a ako ćemo pošteno onda sex za jednu noć i nije neka prevara.
    ps. i nikad ne reci nikad, jer nikad ne znaš što te može dočekati :)

    avatar

    20.12.2016. (18:49)    -   -   -   -  

  • Čekajući sunce

    Potpisujem!!

    avatar

    03.01.2017. (00:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...