Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


 • ?

  Vidim da svi sastavi imaju nove trenere, u odnosu na prošlu godinu. Nakon EP napisali ste lijep post o Dori kojim joj se zahvaljujete za sve što je napravila za Zagrebačke mažoretkinje. Istovremeno, o Lukši koja je bila jedna od najbitnijih cura u povijesti Zg mažoretkinja, čiji je trenerski doprinos bio ogroman, čiji su roditelji godinama bili uključeni u rad kluba i nesebično pomagali - niti jedne riječi!!!! Zašto?????

  avatar

  15.12.2016. (09:32)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Ništa nije sporno o Lukši kao jednoj od najboljih trenerica u povijesti mažoret plesa, kao i o njenim roditeljima. Samo vaša premisa o njenom odlasku je pogrešna, te se na njoj temelje sve ostale pretpostavke o možebitnim pozadinama.

  Molim vas da ostavite Lukšu i K1A na miru, iskreno ne činite ništa dobro. Tim će objaviti podatke kada će isto biti svrsishodno. Ni prije, ni kasnije.

  avatar

  15.12.2016. (10:52)    -   -   -   -  

 • Ajme

  Jel to Ćurković pobjedila šefa hahah ajde ajde neka žene bolje voze očito je!! haha čestitam šalim se ja malo :))

  avatar

  15.12.2016. (13:38)    -   -   -   -  

 • luda

  Nije odgovoreno dole niže pa dižem pitanjce......Zašto na božićnom koncertu, niže odnosno mlađe cure nisu plesale naprijed, tj. razvrstane po redu od najniže do najveće.....puno mlađih curica se nije vidjelo od većih koje su bile i po 3-4 reda ispred njih?

  Hvala i pozdrav svim mažoretkinjama

  avatar

  15.12.2016. (13:46)    -   -   -   -  

 • Ja

  Ja sam bila iza s malima i bilo nam je bas zabavno , mislim da bi puno vremena uzelo slaganje a i to je vise ja mislim za cure da su sve skupa i da se zabave koju minutu nego sto je da to izvedu po pravilima itd :) iza je bilo prezabavno sa malcima

  avatar

  15.12.2016. (13:51)    -   -   -   -  

 • Najbolja

  Viki je kraljica !!! Volimo teee

  avatar

  15.12.2016. (13:52)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Ajme:
  Da pobjedila. Razvalila. Imala je 4 bolja kruga od mog najboljeg. A ja sam dao sve od sebe. Maja je Shumaher!!!!

  luda:
  Ma cure su pogriješila. Trabale su ispred bit samo predvodnice i razvodnice da pokazuju klincima. A onda su one krenule zvat ostale cure i tako su pokrile sve glince. Eto, radimo to prvi puta i desila se greška... sorry...

  Ja:
  Ma dobro, to i je bila osnovna svrha, ali fakat je nonsens da ih mame i tate nisu mogli snimit.

  Najbolja:
  A je, baš je!

  avatar

  15.12.2016. (15:25)    -   -   -   -  

 • luda

  Ma neeeeee :) mislili smo pri samom izvođenju koreografije, niže, mlađe cure su plesale u predzadnjim redovima, a veće naprijed pa se te mlađe ne vide :), a ako se radi o tome da bolje tehniciraju, naravno da su bolje jer su starije i imaju više iskustva :) iako to ne bi trebalo biti pravilo, jer neke su prebačene iz naprednijih sastava, pa curice koje idu početničkim redosljedom ne dolaze do izražaja :)

  avatar

  15.12.2016. (18:56)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  O kojem sastavu pričemo ako su neke cure prebačene iz naprednijih sastava? Nitko u timu nije degradiran niti se u našem timu ne prebacuju cure iz boljih u lošije sastave.

  U svakom slučaju visina nije nikakav kriterij za prvi red, nego kvaliteta. Naime kod početnih sastava bolje cure idu u prvi red da bi ostale mogle lakše pratiti koreografiju (npr. poravnavanje formacije, formacijske figure, čak i neke slijedove koraka). U naprednijim sastavima to nije tako, nego se formacija slaže po nekim pravilima, a tu visina nema nikakve veze. Kod naprednijih sastava koreografije su toliko komplicirane da se potpuno izmjene pozicije djevojaka i ne može se desiti da jedna mažoretkinje uvijek ostane nazad.

  avatar

  15.12.2016. (21:22)    -   -   -   -  

 • ja

  Ha! Curko je razvalila. Sefe jel te sramota?

  avatar

  16.12.2016. (02:33)    -   -   -   -  

 • Ćurko

  Ahahhahahaha
  Nema ga kaj biti sram !
  može samo tražit 1 na 1 da proba pobjedit :))

  Necemo ga sad zezat, da se neljuti , zna on da bolje vozim :P ;):)))))

  avatar

  16.12.2016. (10:41)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Hahaha...
  Da sramota me!

  Bila bi me sramota da me ubila sa jednim boljim vremenom, ali 4 bolja vremena od mog najboljeg. A ubio sam se...

  avatar

  16.12.2016. (11:37)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...