Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • gali

    nije pobijedila samo zato jer je Žena s velikim -Ž- općepoznata stvar jeste da su ameri konzervativni da konzervativniji ne mogu bit; njima je žena kao žena oduvijek neko -niže biće- bila, jeste i ostala, imam čudan neki osijećaj da se pojavio bilo tko pa i pigmejac sa američkim državljanstvom pobijedio bi,eto šta ja mislim i ne da mislim nego i duboko vjerujem

    avatar

    10.11.2016. (22:51)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    i to nakon doslovno cijelog posta činjenica koje samo što ne crtaju da simplifikacija ovih izbora na mizoginiju vulgaris ne drži vodu? ta što je konkretan podatak kontra iracionalnog uvjerenja? pičkin dim reci. jer najjednostavnije je umjesto glavom zaključivati donjom i drečati da je k`o fol nisu izabrali jer je žena, a to što je ova neovisno o spolu beskrupulozna, pohlepna, korumpirana perjanica iste takve politike neoliberalizma koja je poharala gospodarstvo i nebrojene živote svojih sugrađana s ovakvim rezultatom kao nema nikakve veze? no da, nema te činjenice, ma punog kufera činjenica, koje bi poljuljale vjeru-vodu-duboku punu općepoznatog dvojca stereot(r)ipa i predrasuda.

    avatar

    11.11.2016. (13:00)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Bijele žene glasale su većinom za Donalda Trumpa.

    https://www.theguardian.com/us-news/2016/nov/10/white-women-donald- trump-victory

    Bijele žene bez fakultetskog obrazovanja dale su Trumpu gotovo 2/3 glasova. A i ond onih s koledžom, čak 45% je dalo glas Trumpu (a Clintonovoj 51%).

    Taj klasni i socijalni čimbenik, koji spominje Modesty, je očito bio važniji od Trumpovih seksističkih ispada, a pogotovo od generalne "ženske solidarnosti".

    avatar

    12.11.2016. (21:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...