Komentari

bergaz.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • samo za vranju

    Lijepa obiteljska šetnja.

    avatar

    16.10.2016. (00:27)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    simpa, simpa. Lijepe su ove tvoje nule.

    avatar

    16.10.2016. (00:49)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Treba uživati u malim stvarima :)

    avatar

    16.10.2016. (09:11)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Prisjetih se, Gurmanko, spomenute, često korištene motivacijske izreke dok smo ovo popodne sjedili na klupi nefrekventnog parka grijani jesenskim suncem... i u miru uživali "u toj maloj stvari".

    Što je to uopće "mala stvar"? I kome je namijenjena takva motivacija...?

    Oni agilniji, nabrijaniji, s time će se sprdati jer je "pucanje" na više, jače, moćnije, uzbudljivije, dulje, bogatije i štatijaznam kakvo... postao popriličan imperativ današnjice. Skromnost i umjerenost već dugo nisu vrline.
    I jedna od knjiga "samopomoći" za "rad na sebi" ima naslov u smislu: "Ne mari za male stvari kako bi ostale male stvari" smatrajući ih, ma što im one zapravo značile, ništavnim. Nevrijednima mara.

    Oni pak koji znaju prepoznati ljepotu, radost, sreću, ... i u (tobože) "malim stvarima", ionako motivaciju za to pronalaze u osviještenom/noj sebi.

    avatar

    17.10.2016. (01:22)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Ne znam da li je to nekom "motivacijska mantra", ali znam da sam pronašla najveću sreću u životu onog trenutka kada sam prestala sanjati nedostižno i shvatila da je sve ono što me usrećuje baš tu, nama nadohvat ruke samo to trebamo prepoznati :):)

    avatar

    17.10.2016. (11:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...