Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Tinana

    Postovani,
    Cim ste ovo napisali znaci da me ne poznajete. Ja sam cijelu prolu godinu dolazila na seniorske i kadetske treninge i svako ljeto sam vjezbala svaki dan po bar 3 sata da postignem to sto sam postigla. Svi koji su bili na klasifikacijama znaju da sam ulovila sve sto je bilo potrebno za 5.0 i znaju koliki sam trud ulozila da dodjem do toga. Znam da moj trud nikada nece biti postovan kao trud svih drugih cura jer sam to sto jesam ali me to nece sprjeciti da se nastavim truditi i postignem sto bolje rezultate u sportu kojeg volim. Mazoretkinje su mi sve i apsolutno nikada mi tata nije poklonio ocjenu na klasifikacijama ili me stavio u formaciju bez da sam to sama zasluzila. Nitko tko je lose pricao o meni me do sada nije zaustavio u tome da se bavim mazoretkinjama pa necete ni Vi niti nitko drugi. Mazoretkinje su moj zivot, moje sve i to sto mi je tata sef nije niti nece utjecati na moj izbor da se nastavim truditi.

    avatar

    10.10.2016. (12:49)    -   -   -   -  

  • Lucija Milosak J1A

    Evo da i ja izrazim svoje misljenje.
    Tinanu znam vec dugo godina i gledam ju na treninzima. Svaki trening daje 1000% od sebe i onda jos i doma vjezba. Uvijek trenira pa cak i kad je bolesna ili joj je lose.
    Osim toga uvijek pomaze curama ukljucujuci i meni. Pomogla mi je oko puno mojih problema i da je nema tko zna bi li ja jos uvijek bila u mazoretkinjama.

    avatar

    10.10.2016. (12:50)    -   -   -   -  

  • J1A

    Tinana je jako dobra prijateljica. I jako se trudi. I svima pomaže. Ne možete reči da ona šefuje ili da glumi predvodnicu jer nije tako bilo. To što ste napisali je zločesto, nije istina i samo ste napisali jer ste ljubomorni na Tinanu i jer niste dobra osoba.

    avatar

    10.10.2016. (12:52)    -   -   -   -  

  • fata

    Draga Tinana, ne daj da te diraju takvi komentari. Toga je uvijek bilo i uvijek ce biti. Ti znas koliki trud ulazes, tvoje kolegice to isto znaju, treneri, a i mnogi drugi. Na zalost, uvijek se nadju oni koji pokusaju omalovazavati necij trud i rad... Budi ponosna, jer imas se cime ponositi i ne trebas se nikome pravdati sto si svojim trudom postigla izvrsnost!

    avatar

    10.10.2016. (13:17)    -   -   -   -  

  • Informacije

    Ako me pamcenje dobro sluzi, a sluzi me kao sto mi je arhiva bloga i potvrdila, Alena nije preskocila s2 te nije usla u 1a 2009., vec 2010.

    avatar

    10.10.2016. (15:15)    -   -   -   -  

  • Ex

    Ovako samo sram i stid moze bit onoga ko je napiso taj kom za tinanu ja sam s tinanom trenirala i cjelo vrijeme dok sam u kadetaima plesala i jedan dio u juniorima sta vas boli djon zasto i kako da cura se trudila i uvijek je svakom ko god je trebao neku pomoc od nje bilo to utjeha ohrabrivanje uvjek je bila ta koja je brisala suze i ta koja se trudila pricala je ona uvjek nama kako je ona vjezbala kuci i na koji nacin uvijek i dok se nije natjecala bila je s nama na natjecanjima i kad nam je najgore bilo uvjrk jr bila uz nas.. da ne duljim ona i je ta koja je svojom mukom trudom i zeljom zasluzila to mjesto na kojem sada je a vi koji niste uspjeli tako nesto nek vam bude krivo ajmo uzmi stap i vjezbaj pa ces uspjet pozz svima

    avatar

    10.10.2016. (22:18)    -   -   -   -  

  • Ex

    Ma nema joj prava niko nista rec jer ona ima karakter i svoje da i svoje ne ona je dusa i tako nesto moze napisati samo ko je trenirao ili jos uvijek trenira s njom rekoh vec stap u ruke i vjezbat

    avatar

    10.10.2016. (22:19)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Informacije:
    Nigdje ne piše da je preskočila S2. I nije. U našim podacima piše da je ušla u S1A 2009. godine. No da je ovaj podatak od životne važnosti nije, zar ne?

    Svi ostali:
    Tinana je apsolutno sve zaslužila samo i isljučivo svojim radom. Nije da nema svojih mušica, kao i svi mi, ali rači da je karakterno loša osoba je daleko od istine.

    avatar

    10.10.2016. (23:17)    -   -   -   -  

  • Hej

    Tinana Čupko te voli ;) :))) samo se ti trudi ne obaziri se na ljubomorne ljude :)))

    avatar

    11.10.2016. (07:45)    -   -   -   -  

  • H

    Vasa uloga kao oca je da maknete komentare koji mogu utjecati na psihu vaseg djeteta a ne jos iskopirati komentare da bi se diskusija nastavila. Uzasno.

    avatar

    11.10.2016. (13:12)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ja sam tri puta izbrisao komentare. To zna i ured, a vjerovatno i ljudi koj su to vidjeli. Četvrti puta me nije bilo u uredu i rasprava je krenula dalje, pa nije imalo smisla brisati. Konačno, rasprava je civilizirana i nema nikakvih negativnih posljedica ni po Tinanu, ni po ostale djevojke. Upravo suprotno.

    avatar

    11.10.2016. (13:32)    -   -   -   -  

  • Pitanje

    Oce Viki uspijet stizat sve obveze?Radi u uredu, uz to sto je predvodnica sad je i trenerica,onda faks....svaka cast curi stvarno je super....

    avatar

    11.10.2016. (16:32)    -   -   -   -  

  • nutricionist

    Čisto opaska, mlječni proizvodi sa smanjenim udjelom masnoće su baš često krcati šećerom, pa i o tome treba voditi računa. :)

    avatar

    11.10.2016. (18:55)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pitanje:
    Pa neke veče razlike neće biti. Ona je i do sada bila na tim treninzima kao predvodnica.

    nutricionist:
    Da, apsolutno. Zato je cijeli jedan pasos posvečen čitanju deklaracija i nutricionističkih vrijednosti. Uključujući i prijevode istih na najveće jezike, te naputci što se i kako treba čitati.

    avatar

    12.10.2016. (04:47)    -   -   -   -  

  • Sretno

    Sretno danas svim curama koje se trude cijelu godinu postat dio formacije danas je taj dan pokazite se:))

    avatar

    12.10.2016. (14:26)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ovaj post je zatvoren jer je otvoren novi.

    avatar

    13.10.2016. (10:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...