Izgleda lijepo i ukusno, i ja često radim za sebe od onog što trenutno imam, a najbolji mi je maslac kad ga napravim od pravog slatkog vrhnja. Inače, ne miješam voće sa mliječnim, ali mislim termički obrađeno u kolaču ne bi trebalo smetati.
12.09.2016. (12:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Slatko vrhnje se tuče dok se ne dobije maslac (ako želiš samo šlag treba stati na vrijeme), a mliječno sa voćem ometa probavu, sa kiselim voćem može promijeniti i crijevnu floru (voće je lako probavljivo, oko 30 min. a mliječno puno teže, i voće fermentira i truli dok se god mliječno ne probavi.)
12.09.2016. (13:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
za mene dva komada molicu lijepo..
12.09.2016. (12:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Izgleda lijepo i ukusno, i ja često radim za sebe od onog što trenutno imam, a najbolji mi je maslac kad ga napravim od pravog slatkog vrhnja. Inače, ne miješam voće sa mliječnim, ali mislim termički obrađeno u kolaču ne bi trebalo smetati.
12.09.2016. (12:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
ostavit cemo 4. za repete :)
12.09.2016. (12:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
gogoo - kako radis maslac? i zasto ne mijesas voce, ima li poseban razlog?
12.09.2016. (12:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Slatko vrhnje se tuče dok se ne dobije maslac (ako želiš samo šlag treba stati na vrijeme), a mliječno sa voćem ometa probavu, sa kiselim voćem može promijeniti i crijevnu floru (voće je lako probavljivo, oko 30 min. a mliječno puno teže, i voće fermentira i truli dok se god mliječno ne probavi.)
12.09.2016. (13:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
hvala gogoo :)
12.09.2016. (19:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...